Auto: Audi 80 GT 5S, Audi A4
Wysłany: Sro Cze 01, 2005 22:43
fanki tez musza byc pilachgt
_________________ Audi quattro You will always be in my heart...
...:::Audi Usque Ad Finem:::...
Audi A4 Avant 1.9 TDi
Audi 80 Coupe 5S 1981 r. 1.9
Audi 90 B2 quattro 2.2 KV - sprzedane
VW Polo GT 1992 - sprzedane
Audi 80 B4 2.0 sedan - w rodzinie
Auto: Carina
Wysłany: Wto Cze 07, 2005 07:35
brechta z was bo cfaniaki tylko na forum no ale niczego więcej się po was nawet nie spodziewam ... a lubelska scena tuningowa po pierwsze czegoś takiego nie ma a po drugie to wy sie ograniczacie jak widac do shitowych spojelrów i tuningowych pokrowców (napewno nie wszyscy ale większość) ale z tymi pokrowcami to nadal nie moge się powstrzymać od śmiechu lubelscy tuningowcy zaopatrujący się w tesco itp. którzy lansują się najtaniej na krakowskim (bo tam chodzi najwięcej ludzi) (inżynierska przy was wypada dużo lepiej) wbrew pozorom u was jest wiecej wieśniaków np. z marysina
see you
<TABLE ALIGN="CENTER" CELLPADDING="8" BORDER="1" BGCOLOR="#FF0000"> <TR> <TD ALIGN="CENTER"> <FONT COLOR="#000000"> <B>Twoja odpowiedź jest niezgodna z <a href="viewtopic.php?t=1167">zasadami</a><br> ! dostajesz WARNa !</B> </FONT> </TD> </TR> </TABLE>
Auto: Audi A4
Wysłany: Wto Cze 07, 2005 07:50
bzzz napisał/a:
brechta z was bo cfaniaki tylko na forum no ale niczego więcej się po was nawet nie spodziewam ... a lubelska scena tuningowa po pierwsze czegoś takiego nie ma a po drugie to wy sie ograniczacie jak widac do shitowych spojelrów i tuningowych pokrowców (napewno nie wszyscy ale większość) ale z tymi pokrowcami to nadal nie moge się powstrzymać od śmiechu lubelscy tuningowcy zaopatrujący się w tesco itp. którzy lansują się najtaniej na krakowskim (bo tam chodzi najwięcej ludzi) (inżynierska przy was wypada dużo lepiej) wbrew pozorom u was jest wiecej wieśniaków np. z marysina
see you
Kolego przeginasz.Zarejestrowałeś się tu tylko po to , żeby robić burdel.Proponuje udać się na forum rowerowe.Żegnam
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Wto Cze 07, 2005 10:29
Chcialbym zobaczyc jak Ty bedziesz mial swoj samochod i ciekawe czy bedziesz mial tyle pieniedzy zeby od podstaw przebudowac silnik, uklad dolotowy, uklad wydechowy, zawieszenie, nawet zrobic samego sleepera co nawet w srodku radia nie ma.
bo taki tuning tez jest fajny.
jedni lubia spoilery, inni lubia sleepery, jeszcze inni audio, trzeci sam wydech.
kazdy modyfikuje sobie wg. swoich wlasnych upodoban badz kieszeni (to troche dziwny aspekt, bo jak sie dobrze dogadac, to naprawde mozna zrobic auto po kosztach, sprobowac znalezc sponsora, reklamodawce bla bla bla)
see you
widze że należysz to takiego grona ludzi gdzie liczy sie tylko dobra fura a nie człowiek życze szczęścia w życiu większości z nas nie znasz a się wypowiadasz poprosu jesteś śmieszny i żałosny. Jeśli podoba CI sie atmosfera na inzynierskiej tamtejsze ospojlerowane samochody to nikt CIę nie trzyma no chyba że mama Ci nie pozwala Marysin fajna mieścinka i fajni ludzie
Auto: Audi 80 GT 5S, Audi A4
Wysłany: Wto Cze 07, 2005 11:43
no ładnie MicO ja tez mam audi z lat 80 ,ale sie nie scigam ........no az mi sie przykro zrobilo ale ch... moge jechac
[ Dodano: Wto Cze 07, 2005 12:46 pm ]
ps ale w papierach mam 1997 wiec to nie do mnie było
_________________ Audi quattro You will always be in my heart...
...:::Audi Usque Ad Finem:::...
Audi A4 Avant 1.9 TDi
Audi 80 Coupe 5S 1981 r. 1.9
Audi 90 B2 quattro 2.2 KV - sprzedane
VW Polo GT 1992 - sprzedane
Audi 80 B4 2.0 sedan - w rodzinie
A czy sa spotkania na których mozna by posmigać gdzieś na żużlu, ogólnie porobić baczki, itp... albo pojezdzić na czas miedzy pachołkami?? Bo tego mi brakuje, a zwykłe stanie na miescie nie jest dla mnie atrakcją zwłaszcza że nie mam zbyt repprezentacyjnego samochodu... chodzi mi o dobra zabawe, zeby trochce poszeleć w grupie....