"Poinformował, że od wielu Polaków otrzymał setki maili, jak również list od Ambasady Rzeczpospolitej Polskiej w Brukseli."
sam maila pisałem, czyt. kopiowałem
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców.
Konrad, to jest chore według mnie, ONI chcą to słyszeć, niedługo będzie można zobaczyć ufo nad wrakiem. 0:50 NIE ZABIJAJCIE NAS, coś brzmi podobnie ale słychać że to po rusku ktoś krzyczy, ja tam nie słyszę akurat polskich słów. Też mam program do obróbki filmów i też godzinę siedziałem przy tym nagraniu , jedyne co tam widzę to krzaki które pod wpływem ruchu i ciągłęj zmiany ostrości raz są raz znikają, ja obstawiam wersję oryginalną, ta syrena strzały w powietrze były właśnie na takich ludków jak ten koleś z aparatem, żeby nikt sobie nie przyleciał i nie zabrał czegoś , czarnej skrzynki portfela itp itd..
1.04 po prawej stronie widać że ktoś zeskakuje z wraku, równie dobrze mogli być to złodzieje, a krzyki NIE UBIJACIE NAS kierowali do tych co strzelali w powietrze żeby ich przegonić