Auto: F7P
Wysłany: Sro Cze 01, 2005 18:55
Krakowskie zawsze ma swoją racje..
Namawiacię Angela do tego aby napisał na forum kto to....
Zastanówcie się jakie moga być tego konsekwencję.
Bo ja to widzę tak..
Angel pisze że pan X i Y.. coś tam.. : to TY i TY zrobiłeś kuku coupe.!!
A pan X pyta: skąd takie informacje złapałeś mnie za rękę? Masz świadków? itd..
Temat będzie miał 20 stron wzajemnych wrzutów i obrony swoich racji..
MOże zakończmy temat kto, komu, co?!!..
Osoby zainteresowane jak Angel i psikusy powinny sie spotkac i sobie to wytłumaczyć ale nie na forum.
To moje zdanie..
Nic nie zmieni faktu, że psikus przerodził się w małą AFERE AngelGates.
Każdy powoli sam siebie nakręca, bo i nie dziwne ucierpiała wartość na którą trzeba było zapracować.
Jeżeli pisanie kto to zrobił nie ma sensu to ten temat też nie ma sensu. Po co było go wogle zaczynać??? Dla statystyki??? Bo nie czaje. Jak się mówi A to mówi się i B.
Auto: Audi S6 Avant
Wysłany: Sro Cze 01, 2005 21:54
Tych którzy to zrobili (krzywde audi) napewno poinformuje ale jeszcze nie teraz!
Audi dziś juz było na kraku całe, obyło sie bez lakierowania: 3 warstwy polerki, kredki koloryzujące, i mleczko woskowe barwy czerwonej!
Prace trwały ok 20 godz: a najbardziej mnie wkurwiła reakcja pani ZUZY że zarzuca mi że kłamie wszystkich bo widziała wczoraj audice u mnie na parkingu.. Co to zwiedzanie cudzych osiedli?? Stała tam bo prace na coupeta trwały od poniedziałku ale w nocy miedzy godz 21-6rano. Więc oco chodzi? Ktoś pisze o moim życiu prace mgr.???
Audi teraz wygląda lepiej niz przed tym podłym incydentem "nowe przydymione światła przednie ,zderzak na swoim miejscu,zaspawany przedni pas(miał kuku),I Fajny NAPIS na tylnym zderzaku hihi.( a tak wogule jak macie ochoty na zabawe to bawcie się swoimi Siurdakami a nie niszczycie cudze mienie).
Nie bede pisał ile mnie to kosztowało bo nie jestem jeszcze do końca rozliczony ale pozbyłem sie swojej wypłaty i teraz żyje na kreske " dziekuje sprawco tego żartu)
Auto: Audi S6 Avant
Wysłany: Sro Cze 01, 2005 22:29
Powiem ale nie na forum! Bo nie bede strzelał z ucha
Zainteresowanym moge powiedzieć na privie, a te osoby chyba same zauwarzyły że ich juz unikam i ...... ytle szkoda przepisywac słownika zwrotów wulgarnych co o nich myśle.