wyszedłem w połowie bo myślałem że zawału dostane słuchając tych farmazonów....
niestety żadnego toru nie bedzie w lbn i z tym sie trzeba pogodzić do czasu aż nie zmienią się rządy w tym chorym kraju....
Już Wasilewski jedną inwestycje obiecał... tunel pod racławickimi i ch&j nam z tego przyszło.... nawet plany nie powstały... Czasem myślę że Hitler nie miał złego planu... a tylko ch*jowe wykonanie...
Auto: FORD SIERRA
Wysłany: Pon Lis 15, 2010 19:35
mattey napisał/a:
typowie pitolenie o Chopinie
wyszedłem w połowie bo myślałem że zawału dostane słuchając tych farmazonów....
niestety żadnego toru nie bedzie w lbn i z tym sie trzeba pogodzić do czasu aż nie zmienią się rządy w tym chorym kraju....
Już Wasilewski jedną inwestycje obiecał... tunel pod racławickimi i ch&j nam z tego przyszło.... nawet plany nie powstały... Czasem myślę że Hitler nie miał złego planu... a tylko ch*jowe wykonanie...
plany podobno powstały , a co do toru to biznesplan PO jest podobny , zamknąc to co przynosi jakieś zyski (cukrownia lublin). bo nie ukrywam że za wynajm toru trzeba zapłacić oraz jakaś wejściówka .