FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Budowa toru wyścigowego na Lubelszczyźnie - przyłącz się
Autor Wiadomość
Barti166 
Nowiciusz ;>

Auto: bus
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 13:22   Budowa toru wyścigowego na Lubelszczyźnie - przyłącz się

Zapraszam serdecznie do odwiedzenia strony dotyczącej Budowy Toru w Lublinie oraz
proszę o poparcie inicjatywy drogą elektroniczną również na tej samej stronie.

Link --> Tor Lublin <-- Link

Z góry dziękuje za poparcie :)

Dla przypomnienia

Bardzo ważne – Debata w sprawie inicjatywy „TOR LUBLIN”.

Data – 09.11.2010 r.
Godzina – 19:00

Miejsce – Centrum Kongresowe Uniwersytetu Przyrodniczego, ul Akademicka 15, Lublin
Zadanie – Koniecznie weź udział w debacie na temat budowy toru wyścigowego na Lubelszczyźnie. W spotkaniu wezmą udział politycy, posłowie, radni, przedstawiciele mediów oraz inne, ważne osoby z życia publicznego i sportu.

Jestem przekonany, iż w tym dniu damy wyraz poparcia dla naszego pomysłu i na spotkanie przyjdzie taka liczba miłośników motoryzacji i sportów motorowych, że największa aula w mieście będzie pękała w szwach. Do dyskusji zapraszamy również przeciwników pomysłu, jeśli w ogóle tacy są. Przekażcie proszę tę informację znajomym, kolegom, rodzinie – musimy się naprawdę zmobilizować, bo tylko w ten sposób możemy coś wywalczyć. Jeśli pogoda na to pozwoli przyjedźcie na spotkanie motocyklami, samochodami sportowymi, quadami, zabytkami i wszystkimi sprzętami, które później będą jeździły po nowo powstałym torze. Po debacie przejedziemy w paradzie przez miasto i pokażemy wszystkim, że jest nas naprawdę bardzo wielu.

Wielkie dzięki

.Gelo. 
the fastest furious

Auto: Golf mk2 VR6
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 14:15   

dzięki za informacje

na pewno się zjawie

pozdrawiam

Rysiek 
speed demon
Prawie jak STIG

Auto: służbowe
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 18:08   

Tez będę :spoko:

sebas126p 
drifter
FWD hahahaha

Auto: 323F BG 1.6 16V
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 18:31   

Nie śmigam po torze bo nie mam czym rzadko oglądam imprezy na żywo na obecnym torze....ale jestem za budową bo może kiedyś bede miał czym pośmigać i chce mieć gdzie. :) Zjawie sie na 100 %

DONWITO 
Uczy sie pisac

Auto: FORD SIERRA
Wysłany: Pon Lis 15, 2010 20:00   

popwiedzcie mi wszyscy lub po kolei o co chodzi !!!???!!!??? jest tor . tak naprawdę nigdy nie dokończony . infrastruktura itp . niech ktoś mi odpowie jaki jest koszt wybudowania metra bieżącego toru ??? czy wy myślicie że zamkną tor na zemborzyckiej to zaraz powstanie tor w miejscu xxx ??? bo nie wierzę . budując bloksy na fulmana wywozili ziemię na teren pomiędzy blokami a torem . tak samo wylewali pozostałości betonu z gruszek !!! więc pytam nie można było od razu budować wałów na których można było postawić ekrany dźwiękoszczelne !!! na pewno byłby to mniejszy koszt niż budować tor od nowa !!

a jescze jedno co mnie wnerwia najbardziej !!! JAK BUDOWALI BLOKSY NA FULMANA TO KTO TAM SIĘ WPROWADZAŁ CIELAKI ???!!! GŁUSI ???!!! NIEWIDOMI ???!!! CZY MOŻE DOROŚLI LUDZIE ???!!! TOR JUŻ ISTNIAŁ , BYŁA GIAŁDA , BYŁY ZAWODY I NAGLE BUDUJĄ OSIEDLE WPROWADZAJĄ SIĘ LUDZIE I CO ZONK :wow: ???!!! OKAZAŁO SIĘ NAGLE ŻE TOR SIĘ ZNALAZŁ ZA PŁOTEM ???!!! NASTĘPNYM KROKIEM BĘDZIE ZASYPANIE ZALEWU ???!!! A MOŻE ZAMKNIEMY ULICE ZEMBORZYCKĄ ORAZ NAŁKOWSKICH BO TEŻ SAMOCHODY I MOTOCYKLE HAŁASUJĄ ???!!!

Odpowiedz do tematu