FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
CHAMÓWA NA Kraku!!!
Autor Wiadomość
ete 
drifter

Auto: Audi 80 GT 5S, Audi A4
Wysłany: Sro Cze 01, 2005 22:39   

Jaqub,
nie moja :) na szczescie
i ps ja bym tam wpie..... panu X :D
Audi 80 Coupe 5S 1981 r. 1.9
Audi 90 B2 quattro 2.2 KV - sprzedane
VW Polo GT 1992 - sprzedane
Audi 80 B4 2.0 sedan - w rodzinie

Taras 
streetracer

Auto: Cali
Wysłany: Sro Cze 01, 2005 23:37   

Szanowny Panie Angel. Od Zuzy to sie odpitol bo miala racje. To po pierwsze a po drugie to świat nie kręci sie wokół twojej czerwonej coupety. A po trzecie to po jakiego grzyba zakladales ten temat zeby kazdy ci wspolczół? Zeby kazdy cie pocieszal? Wtedy czujesz sie lepszy? Skoro wiesz kto to zrobil to czemu nie pojdziesz do tej osoby i nie powiesz jej prosto w oczy? Lepiej rozstrzasac to na forum robic kolejny temat o AUDI COUPE i widziec jak ludzie ci wspolczuja? :S A moze komus podpadles i to nie byl nikt z kraka. Moze to mial byc niewinny zart. To tylko spekulacje. :zlo:

A tak wogole to slyszalem ze szykujesz mięso na moje autko. Czy to prawda?? I co z tym mięsem chcesz zrobic?? Położyc mi na dachu?? Upchac w fele?? Odkad pamietam zawsze patrzyles na mnie z góry. Czemu? Nie wiem. Ale ostatnio na wiekszosc ludzi patrzysz z góry. Jak ktos nie ma AUDI to jest beee. Wrzuc na luz i zacznij byc normalnym czlowiekiem który nie klasyfikuje innych po aucie jaki ma.

ANGEL 
drifter
MAM V8

Auto: Audi S6 Avant
Wysłany: Sro Cze 01, 2005 23:44   

OOOOO witam ! to co piszesz to typowa zazdrość a nie bede z toba rozmawiał na temat audi bo nigdy nie zniże się do twojego POZIOMU. Wnioskuj co chcesz ale już jednego psikusa na kraku zrobiłiście przyczepiając mi do podwozia nadkole przez które mogło stac się nieszczęście. Aha czy to był tylko ten jeden psikus Taras.
Zastanów się dobrze? Mięsa nie szykuje bo nie jestem Rzeżnikiem chłopcze.
Tylko zastanawia mnie po co jako jedyna Zuza poszła sprawdzić moje Audi na parkingu strzeżonym. To mnie zastanawia i mogą wypłynąc pewne wnioski!!!
Nikt inny nie sprawdzał jakoś stanu audi i gdzie stoi!

[ Dodano: Sro Cze 01, 2005 11:49 pm ]
Piszesz o niewinnym zarcie Facet ty jesteś chyba nadal Dzieckiem Nie wiesz do czego służa krople walerianowe. To jest psikus? Taras zastanów się sam się spryskaj kropelkami i stań na środku osiedla ale bedzie wtedy śmieśnie. Znajdziesz nowych kolegów DACHOWCÓW a może jakis PERS przyleci.

[ Dodano: Czw Cze 02, 2005 12:04 am ]
Od Dzisiaj nie chce znać pewnych ludzi ty też jesteś w tej grupie i proszę cię też o to samo. Na tym Kończe TEN TEMAT!!!
Dorośli i normalni ludzie domyślą się o co mi chodzi.

Wolę trzymac ze starą GWARDIĄ bo oni są normalni :spoko:

Taras 
streetracer

Wysłany: Czw Cze 02, 2005 00:13   

Czy ja jestem jestem zazdrosny o twoje AUDI? Nie sadze! Moze i adnie wyglada ale to tylko tyle. Mam byc zazdrosne o AUDI ktore ciagle jezdzi w stanie serwisowym? Ciagle sie psuje? Szpacha odpada bo tak bite bylo? Sorry ale jakos to twoje AUDI mi nie imponuje. Juz dawno temat twojego AUDI mi sie znudzil i ciesze sie ze nie zrownasz sie z moim poziomem. Ty piszesz mi o nieszczesciu?? Stary przypomnij sobie sytuacje z ul. 3-go Maja i przestan mi mowic o odpowiedzialnosci i bezpieczenstwie. I nie mow do mnie chlopcze bo bardzo tego nie lubie dzieciaku.
Po co Zuza poszla sprawdzic twoje AUDI? Moze byla tam bo miala zajecia. A moze wszyscy pojechalismy tam zagadalismy z czleniem z prakingu postawilismy mu flaszke i pol nocy zachwycalismy sie AUDI i płakalismy drugie pół nocy jakie ono biedne samo stoi.
Ciesze sie ze konczysz ten temat. A to ze nie chcesz mnie znac to jest twoj wybór. Trzymaj z kim chcesz ja za reke cie trzymac nie bede. Twoje zycie twoj wybor.
Pozdro

Zreszta widzialem AUDI przed poniedzialkiem i nie bylo zadrapan zadnych tro jest rzecz pierwsza a rzecz druga to polerka w 20 godzin?? cos dlugo to trwalo. I jeszcze mleczko woskujace barwy czerwonej. po 3 warstwach polerki to jeszcze jedna tobie zostala i baza bedzie na wirzchu :haha: I jakos nie wygladalo mi to AUDI na takie ktore bylo po polerkach i mleczkach jakies takie brudne bylo we wtorek. Mniejsza z tym cos mnie sie wydaje ze sciemniasz straszliwie ale to jest moje takie skromne zdanie.

[ Dodano: Czw Cze 02, 2005 2:23 am ]
A tak wogole to koty nie drapia tylko sie łasza jesli chodzi o "kocimiętke" czy jak ty to nazywasz.

ANGEL 
drifter
MAM V8

Wysłany: Czw Cze 02, 2005 00:32   

:haha: przed poniedziałkiem Audi było w Tarnobrzegu więc nie mogłes go widzieć coś się ta twoja wypowiedz nie trzyma kupy! i kto tu zmyśla. Ja skończyłem ten temat KONIEC.
Baw się dalej tak jak sie bawisz.
Ja będe robił swoje i mam nadzieje że nie bedziemy juz wchodzić sobie w parade.
Grzecznościowo mówie Cześć i fajnie było Cię znać.

Rysiek 
speed demon
Prawie jak STIG

Auto: służbowe
Wysłany: Czw Cze 02, 2005 00:37   

ANGEL napisał/a:
przed poniedziałkiem Audi było w Tarnobrzegu więc nie mogłes go widzieć

widzialem je na kraku w nd. wieczorem
powiedziales ze wrociles własnie z uczelni z Tarnobrzegu i ze zrobiles 250km dlatego audi jest takie brudne(to byla odpowiedz na moje pytanie do Ciebie"a dlaczego ono takie brudne"...) czy nie mam racji...?

Kamil 
the fastest furious

Auto: .
Wysłany: Czw Cze 02, 2005 00:48   

może ja się wtrące...bo nie wiem czyja wypowiedź nie trzyma się kupy...
Nie ma czegoś takiego jak : "mleczko woskowe barwy czerwonej :roll: " - nie wiem skąd takie wytrzasnąłeś - mleczka woskowe są bezbarwne,nabłyszczające tylko auto.
Pozatym 3 warstwy polerki :wow: i to polerowałeś 20 godzin :wow: Gratulejszyn
no i potwierdzam nie wyglądała jak po 20 godzinnej polerce...

Ja też widziałem Twoje Audi w niedziele...nawet rozmawialiśmy razem o tym białym Mitsubishi Carisma (co mówiłeś że i tak bys wolał mieć swoją coupetę) Świadkowie-Rysiek z dziewczyną , Big-Head, no i wtedy była jeszcze Justi i GEO...

Angel jeśli coś piszesz, pisz opierając się na faktach :mad:

hmmm...to która wypowiedź nie trzyma się kupy...
Ostatnio zmieniony przez Kamil Czw Cze 02, 2005 00:56, w całości zmieniany 2 razy  

Taras 
streetracer

Wysłany: Czw Cze 02, 2005 00:49   

Rysiek napisał/a:
ANGEL napisał/a:
przed poniedziałkiem Audi było w Tarnobrzegu więc nie mogłes go widzieć

widzialem je na kraku w nd. wieczorem
powiedziales ze wrociles własnie z uczelni z Tarnobrzegu i ze zrobiles 250km dlatego audi jest takie brudne(to byla odpowiedz na moje pytanie do Ciebie"a dlaczego ono takie brudne"...) czy nie mam racji...?

Dziwne bo nie tylko ty i ja widzielismy ale Kamil rowniez i nie tylko my bo z tegoi co pamietam to bylo pare osob i potem pojechalismy na polawska a ty na kraku zostales

ANGEL 
drifter
MAM V8

Wysłany: Czw Cze 02, 2005 00:56   

Co do nd to przyznaje wam racje moja pomyłka. A co do polerki to przeczytajcie dobrze. Napisałem że prace nad audi trwały 20 godz a nie sama polerka. A tak wogule macie niezły zwrok z drugiej cześci kraka i to nie widząc przodu auta. HAHAHAHA
Rendgen czy co???

[ Dodano: Czw Cze 02, 2005 12:57 am ]
A i jest coś takiego jak MLECZKO KOLORYZUJĄCE. Wybierzcie się po sklepach chłopaki.

Kamil 
the fastest furious

Wysłany: Czw Cze 02, 2005 00:59   

ANGEL napisał/a:
A tak wogule macie niezły zwrok z drugiej cześci kraka

Jak gadałem z Tobą to Twoja Coupeta stała jeszcze po stronie sądu...a Ty siedziałeś na schodkach z tym koleżka od Nissana Terrano... hahaha SKLEROZA czy co ??
OT : wogule pisze się przez ó : wogóle

[ Dodano: Czw Cze 02, 2005 1:01 am ]
ANGEL napisał/a:
A i jest coś takiego jak MLECZKO KOLORYZUJĄCE. Wybierzcie się po sklepach chłopaki.

Czytaj dobrze : napisałeś mleczko woskowe barwy czeronej - czyż nie...nie ma czegoś takiego

ANGEL 
drifter
MAM V8

Wysłany: Czw Cze 02, 2005 01:04   

O ten zwrok to chodzi mi o dzisiaj a nie niedziele.hehe
kredka koloryzująca,mleczko koloryzujące- teraz lepiej co się czepiasz słówek Nie chciałem się powtarzać kolo

Kamil 
the fastest furious

Wysłany: Czw Cze 02, 2005 01:07   

Dzisiaj jeździłeś pare razy po kraku wzdłuż i nie trzeba nikomu rentgena żeby zobacz samochód, no i pare osób widziało ja z bliska (o Audi mowa)

ANGEL napisał/a:
kredka koloryzująca,mleczko koloryzujące- teraz lepiej co się czepiasz słówek Nie chciałem się powtarzać kolo

Wymieniłeś i jedno i drugie wcześniej...to wkońcu napisz jak to było...używałes mleczka czy kredki bo już sie chyba sam pogubiłeś w tym co napisałeś...

ANGEL 
drifter
MAM V8

Wysłany: Czw Cze 02, 2005 01:12   

JA nieczego nie używałem od tego mam ludzi ZAUFANYCH. a faktycznie można obejzec dokładnie auto które jedzie. No przestań fantazjować.
Kończe ten temat bo ta rozmowa nie ma przyszłości.

Kamil 
the fastest furious

Wysłany: Czw Cze 02, 2005 01:16   

powtarzam : "no i pare osób widziało ja z bliska (o Audi mowa)"

temat powinien być już dawno zamknięty,ja osobiście go zakończyłem,napisałem co wiedziałem,co widzę, opierając się na faktach a nie na fantazjowaniu...

pozdrawiam

pilachgt 
the fastest furious
die Welt der Huren

Auto: destrukcja
Wysłany: Czw Cze 02, 2005 01:58   

Po pierwsze: jezeli te krople zadzialaly tak ze koty porysowaly lakier to ten kto zrobil taki zart to jest zwykly siurdak. Najlepiej jest komuś coś popsuć. Jak sie cos do kogos ma to sie inaczej to robi, a nie samochod niszczy.
Po drugie: żadna ale to żadna calibra nie umywa się do audi coupe, nawet w serwisowym stanie
Po trzecie: jak by ktoś mi zrobił tak na moim młodszym żółtym to bym go na lince po solidarnosci przewiozl

ELPIDŻI RAKIET FJUŁEL 15,15s/400m
PB PAŁER 6s/14,58s

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi