Auto: ropniak
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 06:34 Odszczurzanie auta-renowacja skór ,pranie dywanów itp.
Witam.Może ktos polecić kogos konkretnego,dokładnego i solidnego do wykonania wyżej wymienionych prac.Trzeba odszczurzyć auto po zakupie ,aby wygladało jak nowe z salonu .
Ostatnio zmieniony przez _Rafi_ Sob Lis 20, 2010 18:05, w całości zmieniany 2 razy
Auto: TjurboDohcVtec
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 10:33
był gdzies już taki temat, ale nie chce mi się szykać gdzie...
w myjni mpwik na zemborzyckiej zajmują się profi takimi rzeczami i ceny nie były jakies zaporowe, przynajmniej w zeszłym roku
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 11:34
Ciastek to z forum nie lata link.
Gelu w tym linku kolega raczej zajmuje się tapicerka zwykłą a mi bardzo zależy aby ktoś miał pojęcie ,doświadczenie i dobre środki do czyszczenia tapicerki skórzanej szczególnie jasnej.
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 20:22
Gobo90 napisał/a:
Bryka czyscil mi kremowa skore w passacie i bardzo fajnei wyszlo polecam!
Chodzi mi nie tyle o samo wyczyszczenie,tylko czy ma jakieś środki nie brudzące odzieży a barwiące kanapy.Auto całe bezowe w środku od nowości nie prane (3 lata) i chce wymontować kanapy aby uprać cały dywan konkretnie i kanapy czymś pociągnąć aby wszystkie ryski, przetarcia itp. zostały wyeliminowane.Z zewnątrz tak samo trzeba konkretnie umyć ,dopieścić odpowiednim środkiem .Chce aby auto wyglądało w środku i na zewnątrz jak nowe z salonu .Miałem sie bawić sam,ale chyba lepiej dać zarobić komuś i niech to zrobi profesjonalnie.Dlatego nie chce jechać na myjnie bo skór zapewne nie zrobia tam tak jak chce oprócz wyczyszczenia.Jak mi nie trzeba było to słyszałem o paru magikach w Lublinie i dlatego teraz poszukuje kogoś sprawdzonego co się tym zajmuje.
no moje auto jest z 95 roku i srodek byl mega zapuszczony jestem zadowolony z efektu niebo a ziemia jezli chcesz chłopaki mogą ci nawet kompleksowa regeneracje czli malowanie itd zrobic