Auto: ropniak
Wysłany: Nie Gru 05, 2010 12:57
Wypełnione.Ale według mnie słabo skonstruowane te pytania.
Druga sprawa śmierdzi mi to ankietą z firmy właściciela reklam.Chyba ktoś mu grozi zakazem ustawiania w danym miejscu i chce walczyć.Dziwne,że telebimy pojawiły się od roku-pół i na temat ich słuszności lub nie pracę na politechnice się piszę.Za płytki i prosty temat na prace.
Auto: Fiat Punto
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 13:09
Rafi dziękuję za szczerość wypowiedzi..reasumując jest to moja własna praca dlatego pytania nie są profesjonalne.. zresztą jak na studenta zrobiłem to najlepiej jak potrafiłem..a dokładniej jest to temat dotyczący Nowych Mediów i niekonwencjonalnej reklamy zewnętrznej....
Auto: Fiat Punto
Wysłany: Nie Gru 12, 2010 11:46
Rysiek, jeżeli mogę zwracać się po loginie.. Rozumiem Twoje spostrzeżenia, ponieważ sam jestem dopiero na etapie studiów i jeszcze wszystko przede mną. Dopiero praktyka czyni z człowieka mistrza, chociaż nie zawsze. W każdym razie dziękuję wam wszystkim, że się tak licznie wypowiadacie, gdyż będzie mi to pomocne w pisaniu pracy.