Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Czw Gru 09, 2010 16:27
waldek_x napisał/a:
Paweel, No nie wiem, jak kiedyś kamien w szybe spod kosiarki poleciał do zwrócili za szybe (pajęczynka na szybie)
a widzisz delikatną różnicę pomiędzy wypadkiem wystrzału kamienia spod urządzenia które z zasady ma kosić trawę ...
a nie mądre , żeby nie powiedzieć mega głupie jechanie za piaskarką która MA SYPAĆ PIACH .....
normalnie kto by przypuszczał że z piaskarki będzie się sypać piach
[ Dodano: Czw Gru 09, 2010 17:29 ]
Kenor18 napisał/a:
bylem lol. policja i firma stwierdzila nie zachowanie bezpiecznych odleglosci lol. ciekawer jak Auto Casco do tego podejdzie
i bardzo dobrze stwierdzili ... zdziwiony byłeś że z piaskarki się piach sypał ?
AC ... normalnie wypłacą Ci z 300..400zł na łapkę za lakierowanie
zakoszą 10 % zniżek jeśli masz , dołożą zwyżkę jeśli nie masz zniżek i tyle...
chyba że oddasz do ASO to zapłacą z 800netto za lakierowanie odbierzesz pięknie umalowaną maskę ... ze zniżkami j.w.
( podobno niektóre firmy za małe szkody nie zabierają zniżek ... a inne wcale nie chcą wypłacać takich małych odszkodowań ... zależy od OWU co podpisałeś )
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
i bardzo dobrze stwierdzili ... zdziwiony byłeś że z piaskarki się piach sypał ?
chlopie ja jezdze jako kierowca Taxi stalem na wyznaczonym, miejscu postoju wiec to nie moja wina mowie tylko co firma stwierdziila....mniejsza o to
Wysłany: Czw Gru 09, 2010 18:17
Kenor18 napisał/a:
chlopie ja jezdze jako kierowca Taxi stalem na wyznaczonym, miejscu postoju wiec to nie moja wina mowie tylko co firma stwierdziila....mniejsza o to
CHŁOPIE ...
weź się nie kompromituj ...
Cytat:
maske jechalem za piaskarka
Cytat:
jezdze jako kierowca Taxi stalem na wyznaczonym, miejscu postoju
co za smuty ...
Auto: Opel Astra F Polonez caro
Wysłany: Czw Gru 09, 2010 18:39
Oficjalnie w sumie nie jest nigdzie napisane, że za piaskarką jechać nie można kto tak powiedział?? Gdzieś tak jest napisane?? Na aurtobusie pisze ile zachodzi np.
Wysłany: Czw Gru 09, 2010 20:04
waldek_x napisał/a:
Oficjalnie w sumie nie jest nigdzie napisane, że za piaskarką jechać nie można kto tak powiedział?? Gdzieś tak jest napisane?? Na aurtobusie pisze ile zachodzi np.
a na kawie z makdonalda jest napisane że gorąca ..
to znaczy ze jak się poparzysz taką w kawiarni to mają Ci zapłacić odszkodowanie ?