A wiec po kolei
Po firmowych roszadach dostał mi się w spadku sebring...
Osoba która jeździła nim przedemną straciła dowód za szyby byłem w hanesco i barany stwierdziły że szyby są fabrycznie przyciemnione fabrycznie i że nie jest to folia a wiec wsiadłem w samochód i pojechałem do znajomego na diagnostykę powiedziałem jaka jest sprawa zmierzyłem stopień przyciemnienia i wyszło 30.7% przepuszczalności światła Po wykonaniu paru telefonów złapałem nóż i zacząłem skrobać szybę i wyszło na to że to folia
Teraz pytanie do was jak usunąć tą folię co by żadne ślady nie pozostały Podgrzewać to czymś?
a mi sie udało zerwać fole bez nitro i śladu nie ma tylko, że wtedy było ciepło świeciło słońce i dodatkowo podgrzewałem folie suszarka. Folia ładnie odłazi jak jest podgrzana puzniej płyn do mycia szyb i masz już ładne przezroczyste szyby
pozdro
Auto: Galant
Skąd: Bronowice Pomógł: 6 razy Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 661
Wysłany: Czw Gru 23, 2010 20:29
Jak bardzo Cię nie pali to wstrzymaj się do cieplejszych dni. Chyba, że masz dobrze ogrzewany garaż to ewentualnie można powalczyć. Przy dzisiejszych temperaturach będzie Ci się rwać folia i zejdzie Ci z 5 razy dłużej. Jak będzie ciepło (20 st.) to w zuepłności poradzisz sobie suszarką. do włosów.
_________________ "Never drive faster than your Angel can fly..."
Jak bardzo Cię nie pali to wstrzymaj się do cieplejszych dni. Chyba, że masz dobrze ogrzewany garaż to ewentualnie można powalczyć. Przy dzisiejszych temperaturach będzie Ci się rwać folia i zejdzie Ci z 5 razy dłużej. Jak będzie ciepło (20 st.) to w zuepłności poradzisz sobie suszarką. do włosów.
pali się i to bardzo bo poco ma tłuc swój samochód skoro mogę firmowy a żeby jeździć na legalu muszę zrobić ten zasrany przegląd aby dowód odzyskać bo pokwitowanie jest jeszcze z października
DriftIsPassion napisał/a:
dobre nitro było bo niewiele brakowalo aby znikneło podgrzewanie tylniej szyby
bo przy nitro trzeba na wszystko uwazac wlacznie z rekami
niektórzy to tam zrywają folie z użyciem nitro w środku auta mając szluge w mordzie,
ale to pojedyńcze przypadki
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców.