Wysłany: Pią Gru 24, 2010 23:34 Swap z 2.5tdi---> na coś innego
Mam możliwość kupić w dobrej cenie A6 99r. 2.5tdi-niby po wymianie rozrządu wałków itp itd ale prędzej czy później mi się to wysra tak czy siak.opłacalne jest wsadzenie silnika benzynowego??ew 1.9tdi??skrzynia manualna.
_________________ بحضور رئيس الجمهورية البولندية ليخ كاتشينيس ورئيس مجلس الوزراء دوشالأرا
Auto: 80q Competition
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 17:00
daniell, z ciekawości ile to 2.5 kosztuje, że opłaca Ci się robić swap.
Zdajesz sobie sprawę w jakiej kasie można kupić 2.5 u zachodnich sąsiadów?
Podpowiem Ci, że w górnych cenach zadbanej 80 B4 TDI
Klient który ma to audi niedawno zmienił rozrząd wraz z wałkami itp,itd widziałem fakturę na kwotę 4900zł.wiem że te autka są tanie jak barszcz i ciężko się takiego sprzedaje.ale po wsadzeniu innego serducha to 2.5tdi można by sprzedać i odzyskać w ten sposób np te 2tys zł za kompletny silnik
_________________ بحضور رئيس الجمهورية البولندية ليخ كاتشينيس ورئيس مجلس الوزراء دوشالأرا
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 20:52
dla 2 tys pln wtopic troche gotowki, na nie wiadomo jak dlugo? jesli myslisz o tym jak o inwestycji to ja bym sie nie rwal, jesli kupujesz dla siebie moze i ok...
dla 2 tys pln wtopic troche gotowki, na nie wiadomo jak dlugo? jesli myslisz o tym jak o inwestycji to ja bym sie nie rwal, jesli kupujesz dla siebie moze i ok...
zgadzam się nawet po swapie ktoś jak bedzie sprytny to będzie dociekał czemu był swapowany a na tym już niestety nie zarobisz
Auto: 80q Competition
Wysłany: Czw Gru 30, 2010 21:45
mattey napisał/a:
Jaqub napisał/a:
zgadzam się nawet po swapie ktoś jak bedzie sprytny to będzie dociekał czemu był swapowany a na tym już niestety nie zarobisz
A z VAG-a 90% bierze VIN, żeby sprawdzić przelot, wtedy może być ZONK.
Auto: Audi S6 Avant
Skąd: LSM Pomógł: 5 razy Dołączył: 13 Mar 2005 Posty: 498
Wysłany: Wto Sty 04, 2011 06:38
WOW skrzynia z diesla i silnik benzynka... hehe DAniel juz tak latał swoim Puntem, 190km/h na 3 biegu, na trase jak znalazl ale na miescie juz nieee...
Zawsze przy sprzedawaniu można napisac że silnik po swapie, ze wzgledu na problemy 2.5TDi o których każdy wie...
Ja osobiście bym tam widział AWX/AVF tak jak napisał slg
_________________ Włoszczyzna da się lubic- Lancia DEDRA Turbo 8V- już NIE...
AUDI COUPE- Piekne wspomnienia...
AUDI S6 - Nowe Wyzwanie...1/4mili w 14.76sec
0-100 w 6.58sec