Ja mam 16 ale i tak wlasnie teraz bede szukal dwoch felg o takich http://i51.tinypic.com/2ufvi1v.jpg bo mam dwie troche pogiete. Co do terenowych opon to na razie odpuszczam bo nie wiadomo czy samochod zostanie czy bedzie na sprzedaz.
fajnie fajnie
troche za dużo efektów, bo na śniegu już tak efektownie nie jest ale grunt to dobra zabawa
dużo było roboty z zasłonięciem tablic? kiedyś sam nad tym się motałem ale dałem sobie spokój.
teraz już wrzuciłem sam kilka filmików jak się bawiłem w wioske(z nieszczesnym tłumikiem) i bokiem latałem teraz Fiata już nie ma w moich rękach to już więcej mandatów za niego nie będzie.
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców.
A Tesco to już takie całkiem spalone czy tylko oczu dookoła głowy trzeba mieć? W tym roku jakoś nie miałem okazji nawet tam być, bo pozamiejski jestem, ale wyczytałem, że się panowie w niebieskich garniakach kręcą?
Heh to ciekawie było z tą ochroną . Jednym razem jak byłem, chyba pierwsze zabielanie ulic wtedy wypadło to normalnie tłok był, chyba z 5 autek. Pamiętam, że jakiś gość audikiem w quattro ładnie latał.
Dobrej nocki.
Na tesco to ja bywalem zazwyczaj z rana 7-8 to im pomagalem odsniezac parking samochodem no i wtedy nikt sie nie prul
Problem z milicja nie jest tylko na tesco ale takze na innych parkingach.
W tym roku, to jak mówię nie było jakoś okazji nawet pojeździć, ale w tamtym to chyba nie było takiego problemu, bo byłem kilka razy i nigdy nie spotkałem się z ochroną, czy tym bardziej z policją. Może poprostu miałem farta. Tesco w sumie chyba jest najlepsze, sporo miejsca, jeszcze MTL, ale to już jak zabawa 5 latka granatem No i teraz zobaczyłem to rondo, a o innych miejscówach to z racji nie zamieszkiwania w Lbn nawet nie wiem...