FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy to forum zdycha....
Autor Wiadomość
QSY 
speed demon
emeryt

Auto: STI & Polonez 1500
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 07:02   

czemu? ja np nie widze sensu w pisaniu postów w durnych tematach o tym jak to Vesti napisał smiesznego posta albo o tym jak to Angelowi koty robote z samochodem zrobiły...poprostu jest coraz mniej tematów które mnie tu interesują :mad:

Pozdro

Etam 
drifter

Auto: MPK
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 07:54   

Chlopaki mnie przeraza nie ilosc slow na sss czy kkkk... a ilosc uzalania sie.... :roll:

Macior sam fasonu nie trzymasz wiec nie rozumiem pytania. To ze akurat przez miesiac nie uzywasz slow an sss jak ssssssssssssssssssssij :x to nie znaczy ze nagle calys wiat bedzie taki sam, jeszcze miesiac i Ci sie wypsnie...
Chyba ze to taka glebsza przemiana duchowa to wtedy przepraszam...

kazik 
streetracer
FK Autoserwis

Auto: sti
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 07:59   

tez zauważyłem ze jest to coraz więcej głupich tematów do których nie ma co zagladac,chodź nie zaliczam do nich akurat tematu angela,dobrze zrobił ze napisał ten temat(powinien jeszcze w tytule napisac kto to!!)

siwy 
speed demon

Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 09:50   

w US czy UK na forach ludzie sami sie dziela tym co wykombinowali zrobili itd... to tylko polska trzyma wszystko w tajemnicy by sie konkurencja niedowiedziala. i to jest smieszne.
To na cholere zagladacie na offtopik? Jest glowne, piszta na glownym, a to jakas ciekawostke, a to to, a to tamto. Offtopic ma na celu rozluznienie atmosfery i popisanie na rozne najrozniejsze tematy.
Od kazdego z Was zalezy jak wyglada to forum, a napewno nie od 2-3 osob.
to glowne, nie offtopic jest fundamentem tego forum, bo wkoncu to jest forum o modyfikacjach a nie o tym czy tamtym... albo o dowcipach.

wezcie sobie sami do serca to i pomyslcie nad tym.

a jakby kolega szanowny Maciek niezauwazyl, to byly porzadeczki i w drifcie, sklepach i warsztatach(oprocz for firmowych!) i projektach, nie znajdziesz juz jakichs debilnych postow... glowne zostalo w duzej czesci wyczyszczone dosc mocno i niezle przeorane...

ja tam na forum nigdy nie patrze poprzez pryzmat offtopica, bo jak sama nazwa wskazuje, to kazdy wie co to jest za dzial. :spoko:

Vesti 
drag czempion
FUCKING GREAT

Auto: F7P
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 12:02   

Zastanawia fakt.
Nikt nic nie pisze..ŻLE
Ktoś cos pisze..ŻLE, bo głupoty..
Nagle każdy chce informacji kto co u kogo dłubie.. ale z tym do technicznego proponuje.. nie w off topie..
Mackowi marzy sie styl UKej i USej.. kfakowi także.. Panowie zacznijcie pisać na ten temat..
To że Maciek napisze że dłubie.. super.. napisz więcej pewnie każdy dorzuci cos od siebie.. kFaku ty tak samo..
Zarzucacie off topikowi głupote pisaną przez user'ów.. przecież możecie banować wszystko i wszystkich..
Wtedy ludzie zmienia sobie forum a wy zrobicie sobie forum dla vipów... :D

Prosta zasada nie interesuje mnie jakiś temat.. NIE CZYTAM GO..
A wygląda że w brew sobie jakies osoby sa zmuszane przez własna ciekawośc do czytania topiku... Po Co?
Wążne aby nawet głupi temat był napisany zgodnie z regulaminem.. kulturka itd..

geo 
drifter

Auto: Ford i rower
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 13:52   

Zadziwiajace jest jedno :
kiedy ktos cos napisze nie wazne gdzie ...zamiast konstruktywnej rozmowy i wymiany zdan zaczyna sie jazda i wykrzykiwanie na siebie nawzajem ,ten nie lubi tamtego ,itd itd ,nie rozumiem tego ,ale to chyba domena Polaczkow w/g nich/nas lepiej zeby sasiad mial gorzej od nas zamiast odwrotnie czyli zeby nam bylo lepiej jak sasiadowi...
i macie racje to forum zaczyna schodzic na ...koty :/ :/ :/
przykro mi to pisac ale tak wlasnie to widze ...
i jeszcze jedno przestanmy traktowac oftopa jak "messengera" piszmy tu cos a nie gadajmy jak na GG czy Tlenie ....
i jeszcze jedno jesli ktos wstawia pare emotów zamiast sie wypowiedziec to .... :roll:

siwy 
speed demon

Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 15:46   

Vesti, widze ze ostatnio cierpisz na chroniczną utrate wzroku, dlatego sugeruje: przeczytaj mojego posta 5 razy i zauwazysz ze:

1. nie pisalem ze cos takiego mi sie marzy, jak fora z USA i UK, choc pewnie nie masz o nich zadnego pojecia i nie wiesz jak to wogole wyglada. Fakt, bylo by fajnie jakby bylo takie forum, ale na glownym[technix] bo jest tam masa informacji i kazdy mowi co zrobil, jak, gdzie, odpowiada na pytania, pomagaja sobie userzy i takie tam rozne.
2. poniekad czuje sie odpowiedzialny za stawiane tutaj zarzuty i chcialem zwrocic mackowi i wszystkim ktorzy maja jakies sugestie, co o tym mysle i gdzie wg. mnie lezy blad.
3. tez mi chodzi oto ze w offtopie jest OFF TOPIC czyli to co ogolnego image forum nie pasuje
4. ja nic nikomu nie zarzucam. odpowiedzialem tylko tym co potwierdzili to ze zrobil sie bajzel i patrzy na forum poprzez offtop, ktory jest tylko dodatkiem rozweselajacym. [widac nie kazdy zwrocil uwage ze byly porzadki, trudno...]

reasumujac. od kazdego z nas zalezy wyglad forum.
PS. juz dwa fora dla VIP juz powstalo... to gdzie juz wiekszosc z nas nie pisze i nie zaglada...
mialo byc inaczej i bedzie.
ale jak napisal Kuba vel NTR: Jest roznica w wolnosci slowa a lamaniu wszelakich norm kulturowych. Chcesz napisac ze Ci cos nie pasi - spoko. Chcesz cos napisac, cos nie na temat, tez spoko, przymknie sie oko. nikt Ci posta nie wyedytuje i nie skasuje bo smiesz miec inne zdanie.

PS. nie jest mi milo czytac, ze przestaje sie podobac. Dlatego akcja "cleaning" zostala podjeta, moze jednak troche za pozno i niektorzy niezauwazyli zmian.

costam piszesz Vesti o dlubaniu. moze sam bys sie pochwalil? Zauwaz sam jakie Ty zawsze podajesz przyklady w tlumaczeniu czegos: auto X. a moze wystarczy napisac ze to jest Honda civic 94 d16y8 i juz to jakos brzmi...
ta dygresja KONCZE ta dyskusje i prosze o wpisanie moze jakichs wskazowek? co by zmienic co poprawic, jak zdzialac.
wkoncu umowlismy sie ze to forum jest NASZE, wspolne, a nie jednej osoby czy jakiegos grona. licze sie z kazdym glosem i na takie czekam.

Spawos 
prawdziwy tuner
Spawos

Auto: Lanos
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 16:10   

czytam i czytam i daje moje 0,03 GR chyba lepiej czytac 2 DOBRE tematy na tydzien niz 20 o pupci marynie doprowadzajace do klutni, nie ma sie nic ciekaweo do powiedzenia to sie nie pisze a nie wymyslenie gownianych tematow, takie jest moje zdanie ,poprostu u nas nie ma $$$ tyle zeby kazdy cos mogl sobie podlubac i pochwalic sie na forum a jak ktos ma to ukrywa to zeby nikt sie nie dowiedzial co za Super tajny plan ma .. to na tyle odemnie :mrgreen:

MACIOR 
speed demon
aaaapsik!!!

Auto: jeździ :)
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 18:51   

Etam napisał/a:
Chlopaki mnie przeraza nie ilosc slow na sss czy kkkk... a ilosc uzalania sie.... :roll:

Macior sam fasonu nie trzymasz wiec nie rozumiem pytania. To ze akurat przez miesiac nie uzywasz slow an sss jak ssssssssssssssssssssij :x to nie znaczy ze nagle calys wiat bedzie taki sam, jeszcze miesiac i Ci sie wypsnie...

Ja nie trzymam fasonu, chyba mnie nie znasz...

Ja tam wstrzymuje się z pisaniem na tym forum do czasu aż ktoś zrobi porządek bo narazie widze, że kupa ludzików prześciga się kto napisze najdebilniejszego posta lub najwięcej sobie ich natłucze w ciągu dnia, a na pytania techniczne praktycznie zero reakcji.

maly841 
pr0 killer

Auto: 2.0 TFSI
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 19:13   

Teraz jak sie wchodzi na forum i codziennie widac po 200 nowych postow to szlag trafia czlowieka bo czyta to , a tam sie trafi raz na x czasu jakies madre slowo.

Paweel 
the fastest furious
Zoom-Zoom fan ...

Auto: 120E88 328F30 550E60
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 19:16   

MACIOR napisał/a:
Etam napisał/a:

Ja nie trzymam fasonu, chyba mnie nie znasz...

Ja tam wstrzymuje się z pisaniem na tym forum do czasu aż ktoś zrobi porządek bo narazie widze, że kupa ludzików prześciga się kto napisze najdebilniejszego posta lub najwięcej sobie ich natłucze w ciągu dnia, a na pytania techniczne praktycznie zero reakcji.

nie chce mi sie szukać cytatów ... :|
bo miałbyś duże szanse

TTomek 
streetracer

Auto: T.C.T;A5Tred;UnoT;A8 AKG
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 20:39   

ntr napisał/a:
No właśnie. Też to zauważyłem i sobie tak z kfakiem zaczeliśmy moderować. :D

Tak więc, wulgaryzmów niet, głupich postów niet oraz kłótni niet, bo warn, a potem ban 8)

Porządek musi zacząć być, bo się tu mega wsiowo zrobiło.. :roll:

no i chyba troszkę was poniosło z wypisywaniem niektórych wormów :v :v :v

i nie rozumiem tego , że nie wolno "wypinać piersi"... :o :wow: :wow: to o co chodzi???
mamy sie chwalić tym co robimy czy nie???
i chyba tu jest sedno sprawy.... i odpowiedz dlaczego wszyscy sie kitrają ze swoimi planami:
jak nie napiszesz to jesteś burak i "polak" bo sie tajniaczysz
jak napiszesz to jesteś chwalipięta i zaraz kilku "polaków" ci dopi^%#$li , że i tak z tego nic nie wyjdzie albo oni jakby mogli , mieli czas i pieniądze to by zrobili tysiąc razy lepiej...

jak skomentujesz niepozytywnie dla wiekszości ogółu to jesteś burak albo zarozumialec...

Na dowód tego powiem jedno: wczesniej starałem sie udzielać na forum , radzić , wrzucać projekty ewentualnie starac sie je konstruktywnie opiniować poprzez swoje posty ... ale w wyniku tego zaczęły z zewsząd dochodzić głosy i protesty , że jest to forum Techmax'owe , ze lizanie du.py i tym podobne (choć w Lublinie nie ma na nas alternatywy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) , wiec przestałem się udzielać , wiec zacząłem słuchać , że jestem "burak" bo sie nie chwalę.

Mógłbym zasypać dział projekty i główny tym co sie teraz u nas "tworzy" , ale tego nie zrobię , gdyż zaraz znowu bedzie , że forum , bądż jego admin jest stronniczy , i masa "polaków" poprzez swoją zazdrość zepsuje atmosfere nie tyle mi (bo do wielu rzeczy sie prxzyzwyczaiłem) tylko na forum , a tego nie chcę gdyż czuję sie za bardzo związany z nim i chciałbym aby ono nadal sie rozwijało.

sorki za rozpisanie sie ale chyba w tym poscie macie wszystkie odpowiedzi na swoje pytania i odpowiedzi do tego co sie dzieje na forum...

Pozdrawiam
Tomek Misztal

[ Dodano: Pią Cze 03, 2005 9:42 pm ]
MACIOR napisał/a:
, a na pytania techniczne praktycznie zero reakcji.

no comments... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

goofy 
streetracer

Auto: Galant
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 21:27   

I tu masz TTomek w 100% racje. Bo na to co się robi i będzie robione to zaraz będzie, że się chwalimy, że i tak nam wybuchnie i jak to my możemy poprawiać, modyfikować, polepszać po "najlepszych" firmach tuningowych w Polsce. :x Oraz samemu robić coś co jeżdzi i nie jedną osobe, firmę zadziwi.

Według mnie forum schodzi na psy i coraz mniej na nim pisze. Posty od ostatniej wizyty 100 pare, 200 pare, a wszystko o pupci marynie.

Dajcie mi moda to ja wszystkie bezsensowne tematy wykasuje, a jest tu takich multum.
A Off Topic jest niby do wszystkiego, ale z umiarem.

ntr 
Widać, że się stara
Driftoholik

Auto: '87 ElCamino / '95 328i
Wysłany: Pią Cze 03, 2005 21:56   

Napinać klatę = zgrywać kozaka - chodzi o posty typu "nie wiesz z kim masz doczynienia", "przewiozę się na lince po asfalcie 160km/h" i inne takie debilne brednie zakompleksionych ludzików 8)
Akurat forum projektów jest jednym, jeśli nie jedynym ciekawym podforum tutaj, dzięki szczególnie Techmaxowi. Takie są fakty, więc czytaj Tomku i Michale posty moje z uwagą, bo ja tylko odchamić to forum chciałem, właśnie dlatego, że kiedyś było fajne.. :roll:
Dlatego czekam z niecierpliwością, na info o Waszych nowych projektach, jak i konkurencji :)

PS: Moim zdaniem połowa tematów z offtopic powinna być usunięta, bo sprawne oko wyłapie, że jest więcej tematów w offtopic niż w głownym.. a to chyba forum motoryzacyjne, a nie koło gospodyń wiejskich? :wow:

PS2: Po co Nam w OFFTOPIC wulgaryzmy i tematy typu "Chamstwo na Kraku"? Nie jest to temat informacyjny a gadanie po próżnicy, z wycieczkami osobistymi. Kfaku - nie zgadzam się z Tobą wcale - wulgaryzmy, chamstwo i buractwo NIGDZIE nie jest potrzebne. Nawet w OFFTOPIC. To jest forum publiczne i TEMATYCZNE. Już dostatecznie dużo osób w tym temacie wyraziło zdegustowanie tym, że muszą codziennie czytać 200postów nie na temat, w większości będących pozbawionymi sensu i podstawowej kultury wypowiedzi.. To żenada, nie "wolność słowa". Ja opowiadam się za moderowaniem pod kątem kultury wypowiedzi tak samo jak forum Główne. Jak kogoś bawi mówienie "pupcia, piiiii, piiiii, gówno, pierdolić itp." to niech sobie tak gada przy piwie z kumplami.. Bo tak to wszystkim udzielającym się na forum niejako wyswiawia świadectwo i pokazuje, że Lublin to Polska klasy B i tylko chamstwa, buractwa i dresiarstwa mamy pod dostatkiem.. :roll:

Paweel 
the fastest furious
Zoom-Zoom fan ...

Auto: 120E88 328F30 550E60
Wysłany: Sob Cze 04, 2005 01:42   

ntr napisał/a:
Napinać klatę = zgrywać kozaka - chodzi o posty typu "nie wiesz z kim masz doczynienia", "przewiozę się na lince po asfalcie 160km/h" i inne takie debilne brednie zakompleksionych ludzików 8)
Akurat forum projektów jest jednym, jeśli nie jedynym ciekawym podforum tutaj, dzięki szczególnie Techmaxowi. Takie są fakty, więc czytaj Tomku i Michale posty moje z uwagą, bo ja tylko odchamić to forum chciałem, właśnie dlatego, że kiedyś było fajne.. :roll:
Dlatego czekam z niecierpliwością, na info o Waszych nowych projektach, jak i konkurencji :)

PS: Moim zdaniem połowa tematów z offtopic powinna być usunięta, bo sprawne oko wyłapie, że jest więcej tematów w offtopic niż w głownym.. a to chyba forum motoryzacyjne, a nie koło gospodyń wiejskich? :wow:

PS2: Po co Nam w OFFTOPIC wulgaryzmy i tematy typu "Chamstwo na Kraku"? Nie jest to temat informacyjny a gadanie po próżnicy, z wycieczkami osobistymi. Kfaku - nie zgadzam się z Tobą wcale - wulgaryzmy, chamstwo i buractwo NIGDZIE nie jest potrzebne. Nawet w OFFTOPIC. To jest forum publiczne i TEMATYCZNE. Już dostatecznie dużo osób w tym temacie wyraziło zdegustowanie tym, że muszą codziennie czytać 200postów nie na temat, w większości będących pozbawionymi sensu i podstawowej kultury wypowiedzi.. To żenada, nie "wolność słowa". Ja opowiadam się za moderowaniem pod kątem kultury wypowiedzi tak samo jak forum Główne. Jak kogoś bawi mówienie "pupcia, [ ocenzurowano ], brzoskwinka, gówno, pierdolić itp." to niech sobie tak gada przy piwie z kumplami.. Bo tak to wszystkim udzielającym się na forum niejako wyswiawia świadectwo i pokazuje, że Lublin to Polska klasy B i tylko chamstwa, buractwa i dresiarstwa mamy pod dostatkiem.. :roll:

pozdro ileś tam ...
obiecuje juz nie obniżać poziomu forooom ...
poszło PW

Odpowiedz do tematu