Pokusa na początku skośnej zaraz za piekarnia (skosna boczna kunickiego naprzeciwko Domu Kultury kolejarza). Nagie lachony myjące samochody
to jest bajka z tymi golymi paniami
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Nie Gru 05, 2010 16:07
bmwcab napisał/a:
najleprze myjnie sa na 1-go maja paco
Byłem wczoraj i co to za myjnia jak drzwi otwarte ,nikogo nie ma ,a w środku 3 busy w trakcie naprawiania mechaniki.Przeszedłem się w środku ,obejrzałem chemie itp. co tam wogóle się dzieje i nic specjalnego z chemi nie maja ,stały jakieś resztki tylko.Jeśli to ta myjnia co się wjeżdza jak do Paco ,to na górze pisze myjnia i naprawa mechanika itp. Nie wiem na czym polega praca tej myjni,bo mi bardziej na warsztat nieczynny (otwarty)to wyglądało.Chyba trzeba na chybił-trafił tam wycelować ,aby auto umyć.
Tradycyjnie dotarłem na starego sprawdzonego BIP w Centrum motoryzacji na górce i zrobione jak trzeba.Polecam!!! Przy mnie były tam też dwa inne drogie wózki jak Porshe Cayenne 2008r i Lexus więc ludzie widać nie boją się tam oddać swoich autek.
Polecam myjnie ręczną w Hanesco przy ulicy Nałęczowskiej. Jest tam myjnia bezdotykowa i z tyłu myjnia ręczna. Nie powiem że jest tam tanio ale efekt gorącego wosku jest bardzo przyjemny dla oka
Tradycyjnie dotarłem na starego sprawdzonego BIP w Centrum motoryzacji na górce i zrobione jak trzeba.Polecam!!! Przy mnie były tam też dwa inne drogie wózki jak Porshe Cayenne 2008r i Lexus więc ludzie widać nie boją się tam oddać swoich autek.
Auto: TjurboDohcVtec
Skąd: Bronowice Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 59
Wysłany: Sob Gru 25, 2010 13:22
_Rafi_ napisał/a:
Tradycyjnie dotarłem na starego sprawdzonego BIP w Centrum motoryzacji na górce i zrobione jak trzeba.Polecam!!!
taaaa, a jak dostaje zaszczurzone auto, w które trzeba włozyć troszke więcej pracy niz 15min to nie bierze... ot ci fachowiec wiem, bo pracuję zaraz obok i nie raz słyszałem/widzialem takową sytuację...
Ze swojej strony polecam myjne Hippo na Technicznej 2, zaraz za olimpem przy cefarmie
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Sob Gru 25, 2010 18:42
ciastek napisał/a:
_Rafi_ napisał/a:
Tradycyjnie dotarłem na starego sprawdzonego BIP w Centrum motoryzacji na górce i zrobione jak trzeba.Polecam!!!
taaaa, a jak dostaje zaszczurzone auto, w które trzeba włozyć troszke więcej pracy niz 15min to nie bierze... ot ci fachowiec wiem, bo pracuję zaraz obok i nie raz słyszałem/widzialem takową sytuację...
A ja raz byłem ze szwagrem i znajomymi terenówkami po wyprawie utaplanymi pod czubek anteny i bez jęknięcia umyli z zewnątrz i środek,wiem że nie raz tam jadą właśnie po jeździe w terenie i nikt łaski nie robi.Powiem nawet ,że podczas tej wizyty którą opisałem poprosiłem i wyczyścili mi bez dopłacania-Gratis fotel kierowcy w jasnej skórze . Każda myjnia jak i warsztat ma swoje za i przeciw.