FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy to forum zdycha....
Autor Wiadomość
Vesti 
drag czempion
FUCKING GREAT

Auto: F7P
Wysłany: Sob Cze 04, 2005 10:32   

POświęcając ten Topic , na pewne uwagi i temu podobne...

TTomi.. mówiąc szczerze, nikt nigdy nie miał nic do twojej firmy, sugestie były kierownane do mecenasów/adwokatów wypowiadajuących sie w imieniu twojej firmy lub jej broniąc przy najmniejszym zgrzycie/uwadze w jej kierunku itd.. niepotrzebna obrona (firma doskonale sama broni sie wynikami pracy) była zapewne bez twojej wiedzy i aprobaty.. (nie siedze u ciebie codziennie ale wiem jakie masz podejście do tego tematu). :spoko:
Więc tak jak wyżej, zgłaszam wielkie checi na czytanie tego co u was i u innych powstaję.. Tyle na temat TTomiego.. i jego formy..

Z drugiej strony pisząc o wszystkim co sie dłubie w aucie i co sie posiada (np: sprzet audio), narażamy sie np: na próby kradzieży i inne historie związane z samochodem, udokumentowane historie pisane na forum.

Co do off topa..
Dział rozmów o wszystkim i o niczym..
Zgadzam się z wypowiedziami.. rozsądek w słownictwie, kultura i nawiązanie do tematu:
->Temat o treści X i nawiązujemy do tematu X a nie wprowadzamy w połowie tematu treści nie związanej z wyzej wymienionym tematem.
w sumie chyba kazdy z checia podciagnie forum w góre... :spoko:

Kfaku.. jakbys zgadł.. mam problemy z wzrokiem .. ( własnie w takiej chwili mógłbym pociagnac rozmowe nie na temat ale nie uczynie tego i nie w dam sie w dyskusje z adminem forum :D .. )
Kfaku jesli chodzi o moja dłubanine.. będzie nieunikniona i gdy ją rozpoczne zapewne napisze o tym co i jak i zapewne poprosze o pomoc doświadczonych!

Więć-> Jedno wyjście-> ostrzeżenia.. niestety regulaminu trzeba przestrzegac.. co często nie udaje sie Nam/MI !!

pozdro All@

[ Dodano: Sob Cze 04, 2005 1:33 pm ]
idąc dalej... bez wspólnego konsensusu .. mozemy skrót do tego forum umieścic w koszu.. :/

Odpowiedz do tematu