robilem to wielokrotnie ... przede wszystkim jaki masz silnik.. domyślam sie ze vra w takim układzie proponuje odpuścić sobie licznik z fla ponieważ jest na Canie... szukaj licznika z starszego paska b5 przed liftem i koniecznie z 6 cylindrowki bo beda jaja z obrotami. szukaj licznik o numerach XXX 919 XXX X takie z nuemrem XXX 920 XXX X nie beda pasować ponieważ komunikują sie po CANIe. da sie to przeskoczyć montując adapter jednak jest to nie oplacalne dlatego szukaj licznika bez cana jak znajdziesz licnzik bez cana od Vki z fisem to powiem ci co dalej mama wszystkie materiały do tego jestem w stanie wykonac taki swap licnizka jak cos
ps. znalezienie takiego licznika graniczy z cudem polecam odpuscic temat pojsc w indiglo
w podlaczeniu nie ma znaczenia czy 1/2 czy ful fis co do obudowy rzezba spora robilem taka sama obudowe w corrado to ten sam licnizk co passat i ladnie wyszlo ale roboty sporo
a no vr-a mam. TAk więc poszukuje licznika:) jak coś Gobo to sie zgadamy ja z okolic Lublina jestem a TY niedaleko Tomka jesteś to podskoczę jak byś miał chwile.