Auto: Audi A4
Wysłany: Sob Cze 04, 2005 16:25 Boom na Jana Pawła II
Jakąś godzinę temu , na Jana Pawła II , nawalony koleś w passacie , wyprzedzał wszystkich pasem zieleni ale pech chciał , że nagle przed maską pojawił się słup od sygnalizacji świetlnej na przejsćiu dla pieszych.Przywalił w niego zdrowo (dobrze , że nikt nie stał na przejściu).Koleś nawalony jak świnia.Chcieli go lać kolesie z MPK , ale policja ich powstrzymywała.Poniżej kilka fotek
Jak sa takie kary, za prowadzenie po pijaku, to nie dziwne ze takie zdarzenia sa
_________________ Sezon 2004 ET:14.225
Sezon 2005 ET:13.477
Sezon 2006 ET: 13.852-13.364-13.137-13.082
Sezon 2007 ET:11.56 Tokol wegry
2007 EAST EUROPEAN Sport FWD N/A 1st place
I-Vice Mistrz Polski 2007 w klasie Profi
10 second FWD N/A Honda CRX (10.9@210.5km/h)!!!Tokol 16.05.2009
Szukam sponsora!!
Auto: Audi 80 GT 5S, Audi A4
Wysłany: Sob Cze 04, 2005 18:31
niestety pijaczyna zawsze przezyje
_________________ Audi quattro You will always be in my heart...
...:::Audi Usque Ad Finem:::...
Audi A4 Avant 1.9 TDi
Audi 80 Coupe 5S 1981 r. 1.9
Audi 90 B2 quattro 2.2 KV - sprzedane
VW Polo GT 1992 - sprzedane
Audi 80 B4 2.0 sedan - w rodzinie
Auto: Ford i rower
Wysłany: Sob Cze 04, 2005 18:57
Ludzie co sie dzieje ???????
ja juz tego nie rozumiem
albo ja jestem glupi albo zyje nie tu gdzie trzeba ...
dawno sie tych dwok kolesi rozwalilo w zeborzycach? braciak byl na pogrzebie bo to jego kumple byli i nie prawda jest ze wiezli jakies fanty to tak gwoli wyjasnienia .....
ja osobiscie reaguje na takie rzeczy ...kolesie siedzieli w maruti walili gaz ...to zadzwonilem na PP i ...co zrobili to juz ich sparwa ale mam nadzieje ze koles (kierowca) troche pochodzi na butach z tego co wiem to notorycznie wali i jezdzi czyli ?na skutki tylko czekac ...mamy chory kraj ,chore prawo i czarna mafie czego jeszcze wiecej trzeba ?
_________________ ford fiesta 1,3
yamaha fzx 750 fazer
dobrze ze koles wybral "zielona autostrade" ... i ze w nikogo nie przydzwonil... kawal sukinkota... nie nawidze osob ktore popijaku "wykazuja sie" za kolkiem... (no chyba ze na zlotach wtedy rozne dziwne klimaty wychodza ale teren zamkniety i nie stanowi sie zagrozenia ... chyba ze dla siebie...).....
kolizja pierwsza klasa... zablokowala jedna z wiekszych ulic.............no hugo hardcore byl jak pod prad podjechalismy do tej kolicji , ale ludzie i miedzy innymi policja wiziala ze nie robimy nic zlego i chcemy tylo poogladac pajaca (KOSISŁUPA ), a i nasz sasiad z mpk (byly bokser ) tez piany dostal hehehheh ..............ze go ludzie nie stluki to az szok !!!! heheh z hugiem wpatrywalsmy jak wsiadal zawiany do karetki to byla niezla zieja... typ ledwo co na nogach stal .... buraczyna ze wsi .... takich to powinni za kare do drzewa na rok przywiazac