Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 10:24
Rysiek napisał/a:
bida
Jak co roku ...
sixkiller napisał/a:
Poza tym dla większości maruderów to sadze ze 2 piwa vs bilet na jedyna imprezę tego typu w lublinie to żadne porównanie ale pewnie że zawsze lepiej nie pójść i dalej twardo twierdzić ze nic się u nas na wsi nie dzieje
WIesz jak dla mnie i 5cio osobowej rodziny to troszkę zadrogo za wystawę na takim poziomie
Ale dobrze ,że jest przynajmniej Biłgoraj w ten weekend lepiej tam na wache wydać i popatrzeć jak upalają .
Auto: D5244T+
Skąd: Bronowice Pomógł: 7 razy Dołączył: 08 Sie 2006 Posty: 356
Wysłany: Nie Kwi 03, 2011 20:24
Lukas23 napisał/a:
a zapłacić 10 zł żeby zobaczy lambo to stanowczo za dużo...
W sobotę Lambo stało przed wejściem i nie trzeba było za to płacić
.Gelo. napisał/a:
golf 3 i bmw E30 to chyba lekka przesada
Stały na RSach i reklamowały firmę robiącą polerkę felg i inne usługi
Inna sprawa, że troszkę zlewkowo traktowali ludków bo fury zamknięte i hostess brak
To samo te auta pod ścianą po prawej stronie, tam gdzie Previa, Impreza RHD i jakiś Opel. Furtki pozamykane, żadnego opisu ani chociaż właściciela
Poza tym dla mnie ogólnie spoko - Honda z AT, kilka konin, egzotyczne 307, itd.
Auto: E-30
Wysłany: Pon Kwi 04, 2011 08:44
No słuchaj dziwne żeby były pootwierane, trzeba by było stać obok i warować żeby ktoś Ci na złość nie zrobił. Była nawet policja na targach bo chodzili złodzieje i ukradli komuś a to wycieraczki a to gałkę, także nie dziw się że niektóre samochody były pozamykane. Ja stojąc 2 metry od mojego e30 i tak zostałem załatwiony bo małe dziecko podrapało mi maskę
Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Pon Kwi 04, 2011 10:36
Ogólnie nic wielkiego ale to Lublin, a nie Essen, Paryż czy Genewa. Fajnie jednak było zobaczyć tam auta Kolegów i spotkać znajomych spacerujących po wystawie
Auto: z3 w częściach
Skąd: Świdnik Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Maj 2005 Posty: 1002
Wysłany: Sro Kwi 06, 2011 18:20
e tam narzekacie, mój siostrzeniec twierdzi że co roku jest coraz lepiej (ma już 22miesiące;) zawsze można poznac kilka nowych koleżanek i polansowac się przy lambo ( za rak też pojedzie wspomóc bo ważne by był progres )
e tam narzekacie, mój siostrzeniec twierdzi że co roku jest coraz lepiej (ma już 22miesiące;) zawsze można poznac kilka nowych koleżanek i polansowac się przy lambo ( za rak też pojedzie wspomóc bo ważne by był progres )
[url=http://img64.imagesh...1jl.jpg]Obrazek[/URL]