Auto: A4//grande P.
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 7 razy Dołączył: 19 Sty 2008 Posty: 423
Wysłany: Czw Kwi 07, 2011 07:57
sprawa wygląda tak że na razie nic jeszcze nie kupione. Oglądaliśmy już sporo aut ale prawie same gnioty. Hondę sobie odpuściliśmy bo bardzo ciężko coś trafić w dobrym stanie.
widze, że troche kryteria sie zmieniły patrzac na Toyote a myślałeś o focusie?? http://otomoto.pl/ford-fo...-C18354803.html auto mojego kolegi naprawde w ekstra stanie, z czystym sumieniem moge polecić, niestety przewyższa budżet mojej Panny
sprawa wygląda tak że na razie nic jeszcze nie kupione. Oglądaliśmy już sporo aut ale prawie same gnioty. Hondę sobie odpuściliśmy bo bardzo ciężko coś trafić w dobrym stanie. Przy okazji poszukiwania auta mam czujnik elektroniczny do pomiaru grubości lakieru, jak ktoś chętny wypożyczenia to zapraszam
To juz jednak nie 10k? Jak macie 18 to kupujcie a3, będzie zadowolona
Witam,sprzedam Audi A3 8L rocznik 1999 silnik 1.9 TDI AHF.
Fabrycznie 110 ps 235nm po modyfikacji 175 ps 345 nm
przebieg 217000.
W aucie wszystko wymieniane na czas,(zero wkładu finansowego).
Wymieniony rozrząd,klocki tarcze przód,tarcze tył,zawieszenie przód-
tuleje w przednich wahaczach.Wszystkie części które wymieniam są
oryginalne audi.
modyfikacje:
-turbo większe arl
-fmic z orurowaniem (intercooler)
-wtryski 216-stk
-kolektor ssący + cały dolot arl
-brak egr
-sprzęgło ze stałym kołem zamachowym
-wydech wolny
-program dynosoft (ECUproject) Wrocław.
-możliwość zwiększenia mocy po zastosowaniu wydajniejszej pompy
wtryskowej 11-stki
zawieszenie:
sprtowe amortyzatory oryginalne audi
sprężyny eibacha -30
wyposażenie:
-klimatyzacja
-4 poduszki powietrzne
-abs
-alarm
-radio cd +...?
-centralny zamek
-el.szyby
-el.lusterka
-tapicerka "alcantara"
-ksenon
-wskaźnik boost
[ Dodano: Czw Kwi 07, 2011 16:11 ]
"Witam mam do sprzedania zadbane Audi A3 1.8 AGN.
Jest to autko w wersji AMBITION z 1996r modelowo 1997r.
Przebieg w km: 227 000 km, Moc: 125 KM (92 kW).
Cena: 11 600zł
Auto posiada:
-trójramienną regulowaną skórzaną kierownice
-obniżone zawieszenie o 16mm
-kubełkowe fotele w szachownice z pełną regulacją i siatką z tyłu
-podłokietnik z dwupoziomową regulacją
-oryginalne alufelgi audi 16’’;
-szyberdach otwierany na dwa sposoby
-pełna elektryka (lusterka, szyby, szyberdach)
-szyberdach i szyby domykane automatycznie
-uchylane tylne szyby
-radio Pioneer DEH-2200 (cd,mp3)
-hak, zmieniarkę CD, komplet kluczy
Kompletny rozrząd wymieniony przy przebiegu 208 000 km. na co posiadam dokument.
Auto 4 lata w kraju, sprowadzone z Niemiec. Jestem trzecim właścicielem, drugim w Polsce.
Auto do obejrzenia w Częstochowie po wcześniejszym kontakcie telefonicznym.
Możliwość sprawdzenia auta w dowolnej stacji kontroli pojazdów bądź u mechanika wybranego przez kupującego. Jestem osobą prywatna nie handlarzem. Auto od osoby niepalącej. Posiadam pełną dokumentacje. Dla zainteresowanych VIN.
Przegląd techniczny ważny do 03.09.2011, OC opłacone.
Telefon: 721101185, GG: 3838361
Auto: A4//grande P.
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 7 razy Dołączył: 19 Sty 2008 Posty: 423
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 21:43
update z przeglądu...
toyotka okazała sie po nauce jazdy czego pan nie powiedział przez telefon...
dzisiaj oglądaliśmy vw polo z 2001r w komisie na unii lubelskiej miał być bezwypadkowy okazało sie że błotnik malowany i lampa zamiennik depo...w ogóle to dziwna historia bo laska dzwoni i pyta sie czy można obejrzeć, sprzedający mówi że stoi w komisie na unii lubelskiej, a dlaczego sprzedaje "bo rodzina sie powiększa" no to luz może i prawda. Jedziemy a tam tablice z bydgoszczy, sprzedający nie jest właścicielem, a najśmieszniejsze że sprzedający wystawił na otomoto a szef komisu nic o tym nie wiedział że jest na otomoto z ceną dużo mniejszą niż w komisie...parodia
Ostatnio zmieniony przez slaw86 Czw Kwi 21, 2011 07:33, w całości zmieniany 1 raz
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 23:22
slaw86,
ew jak chcesz to jest mazda 323f bj ( 5 drzwi takie ala kombi) kolor czerwony (moze to zainteresuje Twoja Pania:)
rok 1999
2.0 DITD
klima
alu 15tki + stal 14 z zimowkami
el szyb itp
przebieg ok 200 tys km
wymienione (chlodnica klimy i przewod nowki, uszkodzony byl przewod a mechanik wymianil rowniez chlodnice), amorki przod, klocki, rozrzad kilkaset km temu, olej filtry itp..
auto technicznie sprawne i zadbane, jedyny feler to strona wizualna (tj troche poobijane- mozna negocjowac cene)...
cena 9.5tys pln do negocjacji
autko do obejrzenia w LBN, prywatnie bez pośredników itp, przyszly szwagier zmienił na dużo nowsze i to sprzedaje.
mazda podobno w trasie schodzi spokojnie ponizej 5 l ON (średnio ok 4.6l ON na 100km)
tel 506131236