Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 08:11
Czy jeszcze nikt tego nie zrozumiał,że lubelacy woleliby te dwie imprezy w dwóch różnych terminach,jeżeli się odbywają w dwóch innych miejscach. ehhhhh szkoda gadać
Auto: #ok 750km w zagrodzie
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Kwi 2007 Posty: 423
Wysłany: Sob Kwi 30, 2011 18:10
Killerwik a sprawdzenie sie na maku z innym autem to bicie piany:P .Jak czyjes autko nie jezdzi od kad sie ma to fakt mozna tylko bic piane:P.Tak wiem wiem robisz super moc i pozjadasz wszystkich.Pozdro i sie nie cisnieniuj bo Ja bicia piany na maku nie widze chyba Ty na innego jezdzisz:P
Nie wiem jak w przypadku ćwiary ale na drift na tej zasadzie nie da się dostać-rejestracja i zapisy przez sieć PRZED zawodami.W przypadku driftu juz dawno nie ma miejsc...
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Nie wiem jak w przypadku ćwiary ale na drift na tej zasadzie nie da się dostać-rejestracja i zapisy przez sieć PRZED zawodami.W przypadku driftu juz dawno nie ma miejsc...
Auto: S4/ Iveco Pomoc Drogowa
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Lut 2005 Posty: 177
Wysłany: Pon Maj 02, 2011 12:27
mpirat napisał/a:
Killerwik a sprawdzenie sie na maku z innym autem to bicie piany:P .Jak czyjes autko nie jezdzi od kad sie ma to fakt mozna tylko bic piane:P.Tak wiem wiem robisz super moc i pozjadasz wszystkich.Pozdro i sie nie cisnieniuj bo Ja bicia piany na maku nie widze chyba Ty na innego jezdzisz:P
Nie pisze tego do ciebie a ty odrazu urazony dumą , i nie twoja sprawa ile robie i ile jeszcze bede robil auto, to tylko i wylacznie moja sprawa , a chodzilo o to ze wszyscy zawsze gadaja ze b ysie sprawdzili a jak przychodzi co do czego to nikt nie startuje.... Ale to ich sprawa ...
Auto: #ok 750km w zagrodzie
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Kwi 2007 Posty: 423
Wysłany: Wto Maj 03, 2011 01:14
E tam duma , tylko cos dzieje sie jak ktos chce to jezdzi.....bez światków.Ja nie scigam sie tylko stoje i statystuje:P oraz jem kanapke wysoko kaloryczna:P lubie tak piatek spedzac. Ci co mówia... to ani nie scigna sie dla czasu ani noca z inna fura,wiec nie ma co o nich rozpisywac sie .Mnie osobisce az tak nie kreci czas jak inne autko z Lublina:P .Nie denwruj sie bo szkoda nerwów .Pozdro
Auto: 330D / EVO VI RS2
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lis 2006 Posty: 364
Wysłany: Pią Maj 06, 2011 10:21
Ja w zeszłym roku latałem... s2000pucharek dostalem w tym to chyba szkoda stawac bmw.... chyba że moge buggy R1 ale nie mam podbitego przegladu wiec mnie chyba nie dopuszczą