rozjemca napisał/a:
Piotrek napisał/a:
Władze miasta ułatwiły sprawę tym, którzy zastanawiali się czy iść na drift czy na ćwiartkę haha. Do zobaczenia na torze!
Chyba Tobie... Ja na ćwiartce startować miałem.
tia...
Twa wypowiedź jest tak obszernie wyczerpująca że chyba nikt już nic nie ma tu do wyjaśnienia...
nic z sensem nie napisac byle tylko pierdolnąć se posta...
btw. to ma swoje złe strony teraz masa wiary przyjdzie na drifft i żeby coś zobaczyć trza bedzie drabine ze sobą targać
Jak byś czytał ze zrozumieniem a nie ,,klepał te bezsensowne posty żeby sobie tylko klepnąć'' to byś zrozumiał o co chodzi, że najpierw pisze o tym że nie wezmie udziału bo sie sprzęgło slizga a jak impreza odwołana to żal bo miał brać udział
Jak byś czytał ze zrozumieniem a nie ,,klepał te bezsensowne posty żeby sobie tylko klepnąć'' to byś zrozumiał o co chodzi, że najpierw pisze o tym że nie wezmie udziału bo sie sprzęgło slizga a jak impreza odwołana to żal bo miał brać udział
A gdzie ja napisałem żę udziału nie wezmę ? Napisałem że mi się sprzęgło ślizgać zaczęło. Zresztą nawet nie chce mi się komentować Twoich farmazonów.
A gdzie ja napisałem żę udziału nie wezmę ? Napisałem że mi się sprzęgło ślizgać zaczęło. Zresztą nawet nie chce mi się komentować Twoich farmazonów.
to był sens startować, było sobie zmierzyć swoje audi stoperem w telefonie
NIEDZIELA, 15.05.11 (DZIEŃ ZAWODÓW, TRENINGI I FINAŁY)
09:00 - 10:45 - trening klasy FAN
10:45 - 12:30 - trening TOP 32 PROFI w parach / Drift Taxi dla kibiców o mocnych nerwach
13:00 - 14:00 - zawody FAN
14:40 - 15:00 - prezentacja zawodników TOP 32 / parada
15:00 - finały PROFI TOP 32
wlasnie wruciłem z toru impreza zajebista . jedynie nie podobalo mi sie, że zamiast ryku samochodow slychac muzyke co za BARAN to wymyslil nie wiem, jak bym chcial posluchac muzyki to bym sobie radio wlaczyl