Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Sob Cze 04, 2011 06:59 cudotwórca od wyciągania dołków na karoserii poszukiwany ...
j.w. potrzebuje kogoś SPRAWDZONEGO kto zna się na bezinwazyjnym wyciąganiu wgniotek na karoserii ... mam bardzo brzydki dołek w dość tragicznym miejscu , dołek bez kantów więc powinno się udać wypchnąć ) ale musi to byś sprawdzona osoba ...
bo jak efekt ma być taki że będę musiał to i tak lakierować , to wolę jeździć tak jak jest i się po prostu na to nie patrzeć
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Wysłany: Sob Cze 04, 2011 15:29
Drift_King napisał/a:
Wysil się i zrób foto-obadamy komisyjnie
tak wygląda uszkodzenie
a tak pacjentka od facjaty
[ Dodano: Sob Cze 04, 2011 17:24 ]
ps. to jest argument dlaczego nie warto wyświadczać przysługi nietrzeźwemu koledze ... niech se taxi weźmie ... lepiej .
Na początek spróbuj sam...uchwyt od nawigacji..(najlepiej LARK-potwierdzona k***wska moc) i próbuj przyssać.Jak się uda zostaw na pare godzin,po czym wróć i ....
Niejaki Pamela chądziarz naprostował tak mocno wgniecioną maskę,z tym że tam była chyba troche większa płaszczyzna.
Jeśli tak nie da rady to pozostaje magiczny zestaw telemango i dobry klej-też daje rade-testowane
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Wysłany: Nie Cze 05, 2011 05:04
Drift_King napisał/a:
Na początek spróbuj sam...uchwyt od nawigacji..(najlepiej LARK-potwierdzona k***wska pozostaje magiczny zestaw telemango i dobry klej-też daje rade-testowane
za duża przyssawka od navi ... obejmuje więcej niż uszkodzenie ... więc siłą rzecz nie ma szans na wyciągnięcie tego
Auto: s14a
Wysłany: Pon Paź 10, 2011 12:46
nie wiem jak gosc robi bo nie widzialem ale bylem dzis w tym autodent i za wgniecenie podobne do tego na mazdzie powiedzial mi 700zl, wiec chora cena, nie wiem po co wypisuje ze taniej niz za malowanie...
Witka. Co do tego punktu to zapraszam. WWW.S-PLUS.PL. Otwieramy w przyszłym tygodniu. Pełen zakres autodetailingu, wyciąganie wgnieceń, naprawy spot i jeszcze dużo tego. Adres podam na dniach jak ogarniemy sprawy organizacyjne. Więcej info 500-141-971. Pozdrawiam