FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Quady
Autor Wiadomość
michal78911987 
Specjalista
Michaś:)

Auto: Audi A4 1.9TDI
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 10:15   Quady

Nie mogłem nic znaleźć na forum wiec założyłem nowy temat. Czy jest w Lublinie coś takiego jak wypożyczalnie quadów?? Kiedyś była na ul. Kasprowicza, ale już tam nic nie ma.. W necie też nic nie znalazłem. Jedyne co to firmy, które mogą dostarczyć quada do lbn, ale dodatkowo trzeba doliczyć za transport. Gdyby ktoś coś wiedział to pisać, bo jeszcze dwa lata temu bez problemu można było dostać quada już zarejestrowanego itp i samemu można było sobie z wypożyczalnie pojechać na swoje trasy, a teraz zrobił się z tego ku.wa czeski film....

Paweel 
the fastest furious
Zoom-Zoom fan ...

Auto: 120E88 328F30 550E60
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 11:19   Re: Quady

michal78911987 napisał/a:
Nie mogłem nic znaleźć na forum wiec założyłem nowy temat. Czy jest w Lublinie coś takiego jak wypożyczalnie quadów?? Kiedyś była na ul. Kasprowicza, ale już tam nic nie ma.. W necie też nic nie znalazłem. Jedyne co to firmy, które mogą dostarczyć quada do lbn, ale dodatkowo trzeba doliczyć za transport. Gdyby ktoś coś wiedział to pisać, bo jeszcze dwa lata temu bez problemu można było dostać quada już zarejestrowanego itp i samemu można było sobie z wypożyczalnie pojechać na swoje trasy, a teraz zrobił się z tego ku.wa czeski film....

w EWPA mają jednego do wypożyczania

EWPA mełgiewska wypożyczalnia narzędzi i maszyn znajdx sobie nie mam czasu googlac

Odpowiedz do tematu