hehe widzę,że też polujesz na zimę
Ja podobnie jak rok temu szukam a4 bo z 80q cięzko znaleść coś,co bez wrzucania grubszych $$$ będzie w stanie nak-wiać...
Po zdjęciach raczej cieżko-trzeba pojeździć.Pomijając już diagnostyke silnika trzeba posłuchać dobrze skrzyni biegów(wycie przedniego dyfra,szum torsena),posłuchać jak przy lekkich strzałach ze sprzęgła zachowuje sie tylny dyfer i wał(stuki)...a najlepiej to wogóle wpakować śmiecia na podnośnik i organoleptycznie obadać jak się mają sprawy...
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Ja podobnie jak rok temu szukam a4 bo z 80q cięzko znaleść coś,co bez wrzucania grubszych $$$ będzie w stanie nak-wiać...
Po zdjęciach raczej cieżko-trzeba pojeździć.Pomijając już diagnostyke silnika trzeba posłuchać dobrze skrzyni biegów(wycie przedniego dyfra,szum torsena),posłuchać jak przy lekkich strzałach ze sprzęgła zachowuje sie tylny dyfer i wał(stuki)...a najlepiej to wogóle wpakować śmiecia na podnośnik i organoleptycznie obadać jak się mają sprawy...
Auto pod przyszły projekt. V8mka mi się marzy
A4 jest za ciężkie. Z tych względów b4ka odpada
Problem w tym, że będę w niedzielę go oglądał więc raczej warsztatu nie znajdę otwartego...
Auto: 2.0 TFSI
Skąd: Czechów Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Maj 2004 Posty: 1082
Wysłany: Pon Wrz 05, 2011 21:56
Drzwi PL albo nie zamknięte albo maja inny kolor , strasznie nie wyraźne zdjęcia wydaje mi sie ze maska i błotnik PT też czasem takie niewyraźne fotki specjalnie robią żeby coś ukryć .
Wiadomo auto swoje lata ma i może być i cale malowane oby nie był jakiś dzwon konkretny , nie wiem jak powinny wyglądać kielichy z przodu ale sa jakieś dziwne ale to niech ktoś ocenia co zna sie na audi 80 .Kiedyś ze stanów sprowadzało sie konkretne dzwony wiec trzeba uważać.
Problem w tym, że będę w niedzielę go oglądał więc raczej warsztatu nie znajdę otwartego...
Kiedyś ze stanów sprowadzało sie konkretne dzwony wiec trzeba uważać.
a teraz ściąga się całe?
wątpie aby ktoś zadawał sobie trud kompletując zderzaki z us aby wyglądał tak jak powinien auto równie dobrze może być po gradzie
niestety za stare auto żeby sprawdzić po winie chociaż... nie pamiętam od kiedy AC i carfax zbierają dane o samochodach
a co z ibiza jak mozna wiedziec ?
Ibiza w tej chwili przechodzi kurację odświeżającą u lakiernika, bo wymagała licznych poprawek. Potem idzie do sprzedaży. Znudziła mi się już.
EDIT:
Okiem laika jakiejś tragedii nie ma i jest to do zrobienia. Widzę złe spasowanie prawych tylnych no i atakującego rudego. Ktoś może się wypowiedzieć?:
Auto: audi 90q 2.3 20V & AR
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 07:19 Re: XXX
QSY napisał/a:
bmwcab napisał/a:
WSZYSCY WIDZE TU SA ZNAWC IDEALNEGO AUTA Z TEGO ROKU NIE ZNAJDZIESZ A TO JEST W MIARE TYLKO CENA TROCHE ZA WYSOKA
po pierwsze małymi literami sie tu pisze a po drugie cena jest pyszna pod warunkiem ze mechanicznie ten samochód jest OK
Cena jest już zbita przez telefon do 4.300.
Co do mechaniki to napędy ponoć sprawne i nic nie stuka/wyje/puka. Amory nówki, heble z przodu też. Zaciski ponoć dwutłoczkowe z s2. Zobaczymy na ile dadzą radę.
Silnik oleju ponoć nie bierze, choć po sprzedaniu ibizy i tak pewnie będzie SWAP'owany na ABZ'ta. Docelowo do auta klatka wpadnie, także i buda się usztywni.