Wysłany: Nie Paź 09, 2011 17:23 Reflektory po stłuczce - urwane zaczepy
Mam takie pytanie, moze mi cos podpowiecie, w trakcie małej stłuczki (Audi a4 b5) przednie reflektory wyskoczyły z zaczepów i część zaczepów sie urwała. Reflektory działaja, są całe nie popekane wcale, tylko część zaczepów sie urwała i nie ma jak ich przykrecić. Szkoda kupować nowe jak działają, czy mozna jakość dorobić uchwyty- zaczepy do reflektorów, albo je jakoś przekleić?
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Nie Paź 09, 2011 18:19 Re: Reflektory po stłuczce - urwane zaczepy
jgxp napisał/a:
Mam takie pytanie, moze mi cos podpowiecie, w trakcie małej stłuczki (Audi a4 b5) przednie reflektory wyskoczyły z zaczepów i część zaczepów sie urwała. Reflektory działaja, są całe nie popekane wcale, tylko część zaczepów sie urwała i nie ma jak ich przykrecić. Szkoda kupować nowe jak działają, czy mozna jakość dorobić uchwyty- zaczepy do reflektorów, albo je jakoś przekleić?
zorientuj się czy przypadkiem nie ma tak jak np. w nowym modelu mazdy 3 , w oplu astrze g ( 2 ) czy tez w jakichś VW że za grosze są dostępne serwisowe uchwyty przykręcane do obudowy w chwili wyłamania "orginalnych" zaczepów
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Auto: Audi A4 1.9TDI
Skąd: Ponikwoda Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Maj 2009 Posty: 109
Wysłany: Nie Paź 09, 2011 20:31
Tak jak napisał kondzio233, skleić i gitara Reflektory nie mają jakiś obciążeń, żeby mogły się znowu urwać no chyba, że znowu gdzieś przyładujesz Chyba, że urwały Ci się te dolne pałeczki (sory za proste tłumaczenie, ale nie wiem jak się to fachowo nazywa ) wtedy trochę większy problem, ale jakby co to też idzie wszystko zrobić