FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
S-Plus Lublin
Autor Wiadomość
Gibonlbn 
Nowiciusz ;>

Auto: E46 Coupe
Wysłany: Sob Paź 15, 2011 19:05   S-Plus Lublin

Witam zapraszam wszystkich do nowego salonu S-Plus (www.s-plus.pl) Ruszamy w przyszłym tygodniu. Pełen zakres autodetailingu, naprawy smart (wyciąganie wgniotek, malowanie zaprawkowe SPOT itd). Więcej szczegółów na naszej stronie. Dla członków forum postaram się o jakiś rabat. Numer bezpośrednio do mnie 500-141-971

_Rafi_ 
streetracer

Auto: ropniak
Wysłany: Sob Paź 15, 2011 20:12   

Gibonlbn czy wszystkie usługi z tej strony oferujecie w lublinie ?

Gibonlbn 
Nowiciusz ;>

Wysłany: Sob Paź 15, 2011 22:40   

Oczywiście. Co najbardziej ciebie interesuje?

_Rafi_ 
streetracer

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 08:46   

Renowacja skóry.Nie mogłem znaleźć na jakich środkach pracujecie i ile mniejwięcej za fotel bierzecie ?

Gibonlbn 
Nowiciusz ;>

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 10:06   

Pracujemy na swoich firmowych środkach. Nie mam pojęcia kto je dla nas produkuje bo zakładam że jakaś zachodnia firma specjalne na nasze zlecenie. Co do samej jakości to na tle konkurencji wypadamy bdb. Nasze środki są stworzone z myślą o skórze nie jak większość na rynku do wszystkiego. Dodatkową zaletą jest także metoda doboru koloru. Nie robimy tego na oko jak np. Gliptone tyko wykorzystujemy wzorniki oraz receptury kolorów (identycznie jak przy mieszaniu lakierów). Co do ceny to muszę to zobaczyć jak wygląda i co da się zrobić. Widzę że jesteś z LSM. Jestem tam dzisiaj cały dzień także jak chcesz to możesz podjechać żebym rzucił okiem, ewentualnie zapraszam do naszej siedziby na ul. Abramowickiej 37D (stary Rydwan). Wjazd od Makowej. Szyldy jeszcze nie wiszą ale będą na dniach także dzwoń jak nie będziesz mógł znaleźć.

_Rafi_ 
streetracer

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 11:54   

Dzięki za wyczerpującą odpowiedź . Pośpiechu nie ma,jak firma się już urządzi to napewno wpadnę.

Odpowiedz do tematu