Tak sie zastanawiam ile by kosztowala budowa malucha (maluch jest : D ) narazie pod mini maxy
chodzi mi: jaka zawiecha, klatka, kubly, hamulce, co w silniku? co wzmocnic ?
oraz koszty tego wszystkiego gdzie zrobic gdzie kupic do kogo podjechac : D
Krzysiu budowa bedzie drogaaaaaaaaaaa. Ja niby maielm wstepnie przygotowanego. A juz poand 6000 na to wydalem a konca jeszcze nie ma tylk oze ja buduje obecnie woz w specyfikacji H-grupy wiec na sam silnik i skrzynie juz poszlo prawie 2500. Jak jestes chetny to mam namiary na silnik o mocy kolo 50 KM zmierzone na hamowni za 1000 zl
ale jak się nauczysz maluchem to potem jak bedziech chiał pojezdzić czymś z przednim napędem to się będziesz uczył od nowa , zresztą sam wiesz że maluch to specyficzny sprzęt w prowadzeniu
KLOCEK ma racje. Jak wsiadlem w kijanke ostatnio po smiganiu maluchem to wogole co innego. Jak chcesz malucha zrobic tak do zabawy mniej wiecej to trzeba zdrowej serii szukac ale nie eleganta. Zawias nie musi byc na bilsteinie wtedy, mozan cos tam w silnik zainwestowac jaksi walek i glowcie i pewnie na pczoatek wystarczy. Tylko mi sie taka specyfikacja znudzila po okolo tygodniu :D
mam 126p w dobrym stanie ze zdrowym silnikiem, kiedys sklepalem mu resor i obcialem sprezyny i bylo fajnie, a z przesiadkami w samochodach nie mam problemow