[b]126p A grupowy super stan - mam inne fotki 11 lutego 2007 [/b]
Auto zbudowane od podstaw w grudniu 2005
Po zakupie seryjnego wymieniona u blacharza: przednia scianka, błotniki przód, cała podłoga , progi zewnętrzne i wewnętrzne. Wiec wszystko co najważniejsze jest nowe.
Pasy schrot 2szt, kubełki bimarco 2 szt, kierownica montecarlo. Wzmocnione mocowanie przekłaadni kierowniczej i resoru.
Wspawana jest klatka do nadwozia (rury kalibrowane 43x1,5). Obrotomierz lumel. Drzwi od eleganra. Siatka na kaski.
Zawieszenie4x żółty Bilstein, resor przód obniżony i utwardzony, frezowane podstawki resora, skrócone sprężyny z tyłu.
Wzmocnione mocowanie przednich wahaczy z przodu(naspawana blacha1,5mm z obu stron). Całe nadwozie obspawane, kielichy rownież.
Halogeny, lampka pilota, miernik temperatury oleju.
Przekładnia kierownicza po regeneracji i uszczelnieniu. Nowy zbiornik paliwa.Płyta pod silnik. Przeguby zminione na homokinetyczne z motomaxu (nie do urwania).
Skrzynia begów po kapitalce we wrzesniu 2006 z krótkim przełożeniem głównym z rallycrosu.Nowe sprzegło, docisk i łożysko oporowe.
Silnik ponad 40KM - głowica planowana -3,5mm; wałek 555, polerowane kanały, lekkie koło, wywazony wał i korbowody, i wiele innych drobiazgów. Motor kreci sie do 8000, ale ma ustawione odcecie przy około6,5 tys.
Breda wydechu z rallycrosu (zrobiona na kręte tory - ciągnie od dołu a nie jak wiekszosc dopiero od 5000 obr).
Gaznik dłubany dosc mocno. Zapinki sparco klapy tylnej.
Auto dofinansowane maksymalnie, robiłem je w swoim warsztacie samochodowym dla siebie, ale zdecydowałem sie zmienic auto i kupiłem swifta 4wd pare dni temu..
Silnik ma przejechane po remoncie 2000 km nie jechał w zadnym kjs (wczesniej miałem inny silnik i jechałem tym autem w kjsach- 3 razy na pudle).
Cena 3500 do negocjacji - wiem ze to duzo ale w to auto sie wsiad ai jedzie, nic nie trzeba robic. Jak sie dogadamy to mam jeszcze duzo gratów i kilkanasie kół za dobre pieniądze( zimówki i letnie 13).
cena: 3500 do negocjacji
telefon: 0504931715
imię i nazwisko:
adres: Jelenia Góra
województwo: dolnośląskie
e-mail: motorajdy@wp.pl
Juz dlugo sie sprzedaje
a tu ciekawe ogloszenie.
Kod:
126 za darmo 5 lutego 2007
oddam malca, klatka, bilsztejn, dobra skrzynia, silnik do wymiany,buda możliwa , oc do 10 .02.2007, przegląd do listopada
cena: 1 zł
telefon: 510 534 810
imię i nazwisko:
adres: legionowo
województwo: mazowieckie
e-mail:
a moze jesli juz to
Kod:
Peugeot 205 1.6 GTI do KJS 24 stycznia 2007
Auto, przygotowane do kjsów, wzmocniony silnik 1.6 jeździ naprawde dynamicznie.Krótka jedynka ale 2 rewelacja bo silniczek ciągnie od samego dołu i w górze też nie słabnie.Obniżone i utwrdzone zawieszenie, kubełkowe fotele (prawy odchylany) bez których w kjsach nie da rady, wolny ręczny, gruba kierownica z nabą, dodatkowy oddzielnie włączany wentylator, 4 alufelgi 14' + 2 stalowe szerokie 15' żeby można bylo mieć mozliwość zmiany na asfalt, beton i np zima na szutry i piachy.Cena do negocjacji.
cena: 2800
telefon: 601988838
imię i nazwisko:
adres: Ożarów Mazowiecki
województwo: mazowieckie
e-mail: dj_brian@wp.pl