NO jakby nie bylo masz racje. JA tez bym pewnie troche upalal ale nie mam jeszcze silnika, dopiero jutro odpale po tym urwaniu korby. Jest nadzieje na snieg i wlasciciel plugu rotacyjnego jest w pogotowiu takze jak bedzie bialo to an lotnisku zostanie wyciety elegancki tor z bandami wiec moze byc ciekawie
No nie wiem, czy z tymi bandmi to się uda - dziś środa, a przynajmniej w Lublinie wiosna na całego, choć temperatura w okolicach zera. Sidney, to jak to w końcu jest z tym upalaniem vel zapoznaniem z trasą? Skoro są mapki na forum, to można, czy nie? A może jest jakies regulaminowe zapoznanie? Tak pytam, żeby mnie ktoś czasem niechcący nie wykluczył jak się tam pojawię.
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu
Nikt raczej za smiganie po tej trasie nie przegania. Moze Cie nadlesnictwo scigac ewentualnie ale organizatorzy sie nie czepiaja. Regulaminowego zapoznania nie ma niestety. Co do mocnych zalog to troche jest. Jest nawet jeden wariat maluchem co w tamtym roku generalke wygral przed 2 subarynami W jedna strone kolo 200 macie z tego co sie orietuje. Jak sie wybieracie to mozemy sie ustawic w Przemyślu i juz tam razem do Birczy pojechac
Pewnie jutro bo dzis nie dalem rady odpalic bo o 22 poskladalem woz ale zapomnaielm o takiej drobnostce jak brak paliwa a na stacje jzu mi sie nie chcialo jechac wiec odposcilem. Mysle ze jutro wiecozrem zdam realcje i foty jak to wyglada
Spawos, ja jestem już w Przemyślu. Było ślisko, ale troche topniało w ciągu dnia. jutro wybieram sie na trasę, to później napisze jak było. Ciekaw jestem, czy ostało się tam choć trochę śniegu. Wybierasz się w końcu?
allle impreza, ja piernicze. wynik osiagnalem slaby, ale po razpierwszy od jakiegos czasu mialem okazje na KJSie na wiekszosci prób (2 z 3) ciagnąć więcej niż 100 km/h i to prawie caly czas! rewelka, a dla mocnych aut to taki maly pzm-ocik
Sidney, masz jakis dostep do wyników w formie elektronicznej? chcialem porównać sobie kilka czasów. dzięki