No imprezka udana jak szykowana ''na biegu'' niby maly kawalek toru dodany a jaka zabawa calkiem inna tak jak zjazd i podjazd na szuterek ,oby takich wiecej Gratulacje dla wszytkich
Auto: V V C
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lut 2007 Posty: 347
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 18:11
IMpreza udana :->
Ta jazda poza torem ciekawa, zupelnie inne warunki, szkoda ze tam tylko takie nierownosci.
Ogólnie duzo się można bylo nauczyc ze wzdlegu na zmienna przyczeność (asfalt, lód, snieg, błoto) oraz dzięki dobrym instruktorom. : D
Mała uwaga tylko co do sędziowania, dokładniej mety.
Meta nie była w tym samym miejscu co start (chodzi głównie o odwrocony odcinek)
a sędziowie ze stoperami nie stali zawsze przy pacholkach od mety z podniesioną ręką, przez co trudno było się zorientować gdzie trzeba zatrzymać auto.
Hehe po raz kolejny Wschodni udowadnia, że nawet na torze da sie zrobić ciekawe próby Ja bawiłem się świetnie, a przy okazji sporo nauczyłem - thx Qbik za wskazówki, czyli jednak płynność a hamulec głównie do zatrzymania zatrzymania przed ścianą No ale za naukę się płaci, więc i Lwia trochę poturbowana wróciła na parking No ale suma sumarum wrażenia super i dzięki za foto. Pozdrawiam
PS. Jeśli to możliwe prosiłbym o sprawdzenie z kartą czasów załogi nr 20, szczególnie na sz2 bo wydaje mi się, że widziałem inny, a nie przypominam sobie mety czy słupka jakiegoś... Z góry dzięki.