Super impreza! Chociaż troche żal było katować autka po dziurach, to trasa naprawde ciekawa. Bardzo mi sie podobało, pomimo tego, że byłem ostatni No ale dostałem troche złotych rad od Qbika, więc może następnym razem bedzie lepiej, tzn. szybciej . Gratulacje dla zwycięzców!
Auto: Civic 2x
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2007 Posty: 138
Wysłany: Nie Lut 25, 2007 19:32
Mi również sie podobalo, nawet nie do konca równy lacznik szutrowy. Niestety na ostatniej próbie padła mi jedynka - coz taki sport : D
Gratuluje wszystkim wygranym.
[ Dodano: 2007-02-25, 19:39 ]
DeeS napisał/a:
Ja sie przejechalem po wszystkim i musze powiedziec ze choroba jednak przeszkodzila mi w normalnej jezdzie:):D ale smiesznie bylo;p
DeeS to jak jestes zdrowy to strach pomyslec jak wymiatasz Saxem, niezły wymiatacz.
_________________ Nie ważne jaki masz samochód, ważne jak nim jeździsz.
DeeS napisał/a:
Ja sie przejechalem po wszystkim i musze powiedziec ze choroba jednak przeszkodzila mi w normalnej jezdzie:):D ale smiesznie bylo;p
DeeS to jak jestes zdrowy to strach pomyslec jak wymiatasz Saxem, niezły wymiatacz.
Mialem nadzieje ze nikt tego nie widzial ale jednak nie dalo sie ukryc, jednak udalo mi sie 3 z 4 razy ominac opone:) Za pierwszym razem niestety zachaczylem (nic sie nie stalo)
Co do wymiatania, szczerze nie jezdzilem tym samochodem jeszcze po suchym szybko. ;]
hehe dzieki chlopy kiedy hmmm nie wiem jak moi rodzice pojada hiihih gdzies albo w naleczowie bo bede tam mial miesica praktyki to moze tam uda sie cos wypic <LOL> ?:D nie ma co opijac ale kazda okazja jest dobra
polu jak bedziesz stawial mi falszke za to ze bede na pudle to OKI nie no nie ma co opijac ale mogli bysmy sie kiedys spotkac wieksza ekipa na Browarku! w barowce czy cos
Wojtek dzeiki dzieki jakos dawalem rade
Dess w zeszlym roku malo co jezdzilem to teraz trzeba nadrabiac