Dobra, opisze, dajcie mi tylko trochę czasu. Mam urwanie [...] a jeszcze wracajac dzis do Lublina miałem małe bum w Jarosławiu i musze pobiegac za czesciami i naprawą...
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu
Dzięki za gratulacje chłopaki, mimo wszystko. A co do bum: wpakowałem się w starą ruską jettę, której właściciel nagle zapragnał skręcić w prawo. On nie klupnął kierunku ja jechałem za nim 5 metrów, zagapiłem się i trzask. połowa pięknej elektrowni poszła na asfalt, maska, zderzak, reflektor i tyle. ale nie jest tragicznie A co do klasy - to prawda. na rynku mialem czas nawet porownywalny do subaru Witalisa (1.42-on; 1.43-ja) na 1-szej próbie, a chwile później na górskiej Woli dostawałem 9 s. od cieniaska. No i tyle, krew w piach, 55KM i choćby się kiwał w środku więcej sie nie da. Ale, skądinąd na Woli udało mi sie na pierwszych 4kach dokręcić do 105 km/h, choć silnik wył już swoje...
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu