na tej prostej nie ma gdzie ustawic szykany mysle ze wiekszosc napedzi sie do konca 2 biegu lub wepnie 3 nawerot bedzie ciasny z jednej strony wiec trzeba bedzie umiejetnie to przejechac trasa zostala wydluzona o 2 zakrety tu gdzie byl ten 2 ciasny nawrot jedzie sie dalej i jest L90 i dopiero nawrot dowolny pozatym bez zmian.... chwilami mocno slisko heheh
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
super impreza , fajne trasy ,szybko i sprawnie ,czego chcieć więcej ?? no może lepszej pogody ale tutaj też można było się doszukać plusów w postaci widowiskowości jazdy
mojego wyniku komentował nie bedę , mogę tylko powiedzieć że się cieszę że samochód cały dojechał z powrotem do Lublina
Było super, banan od ucha do ucha . Trasy szybkie, fajne, w miare równe . Podziw dla sędziów ze chciało im się moknąć. Wyniku nie ma co komentować hehe, może gdyby nie te kary za podwójne zgubienie się na trasie to byłoby lepiej
Z tego miejsca bardzo chciałbym podziękować pilotowi z (chyba) corsy GSI i przede wszystkim Załodze Bartek Rybienik/Marta Lachowicz za nieocenioną pomoc przez cały czas trwania KJSu oraz wszystkim którzy gdy tych osób nie było w pobliżu pomagali
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Góral Nie Mar 18, 2007 22:42, w całości zmieniany 1 raz
My również dziekujemy Organizatorom i sędziom, którym po raz kolejny [chyba?] chciało się moknać i marznąć i wszystkim naszym wspaniałym konkurentom, w klasie szczególnie Raby`emu [spoko, dopiero sie rozkrecasz!] Miło nam też bardzo, że na trasie rajdu pojawiło się bratnie Punto, a Grześkowi i jego pilotowi życzymy zapału na kolejne rajdy i banana na twarzy już zawsze.
Specjalne gratulacje dla Alesi`ego - to co dzisiaj zobaczyłem w Twoim wykonaniu, wprawiło mnie w niemy podziw )) Wielka klasa, Wojtek. Dzięki!
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu