Wysłany: Sob Mar 17, 2007 17:37 31 marzec II Eliminacja Kryterium Toru "KIELCE"
Cytat:
Cykl imprez SuperOES został powołany do życia w 2004 roku z inicjatywy Automobilklubu Kieleckiego oraz koła Scyzzor. Jest on odpowiedzią na rosnące zainteresowanie imprezami sportu motorowego oraz coraz większą liczbę osób pragnących w sportowych warunkach zmierzyć swoje umiejętności i swój sprzęt z konkurencją. Od początku terenem tych zmagań był tor “Kielce” w Miedzianej Górze, jak również podobna co roku jest formuła: kompaktowych jednodniowych zawodów, z ciekawą i wymagająca trasą do pokonania.
Organizatorzy dokładają wszelkich starań aby imprezy z cyklu SuperOES dawały uczestnikom jak najwięcej radości ze zmagania się z próbą, z podnoszenia swoich umiejętności oraz z walki z konkurencją.
Tradycją jest już poza torowa atmosfera, gdzie początkujący mogą bez skrępowania wymieniać swoje wrażenia z bardziej doświadczonymi zawodnikami w miłej atmosferze wspólnego ogniska po imprezie. O trafności inicjatywy SuperOESów świadczy wysoka frekwencja na każdej eliminacji oraz grono zawodników z całej Polski, którzy nie bacząc na odległość regularnie nas odwiedzają.
Zapraszamy wszystkich fanów motoryzacji, rajdów, wyścigów, tuningu oraz sportowej rywalizacji do udziału w naszych zawodach.
Kolega zaprosil mnie na SuperOES do kielc 31 marca.
Kiedys juz rozmawialem o tym z wojtkiem i mysle ze jest to fajny pomysl. Do kielc mamy 165 km. Wiec nie ma tragedi. Mozna by zebrac ekipe na 31 marca i wyruszyc na podboj kielc.
Co Wy na to ?
Ja sie pisze na taki wyjazd. I na 90% jade.
Super pomysł! Naprawde polecam tą impreze. Trasa szybka fajne fury i sporo lachonów : D
Na zakończenie imprezy jest grill ...czasami też z piwkiem dla pilotów oczywiście
Dess ja też jade