FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:51
8. KJS TEDEX NIEDŹWIADEK o Puchar Prezesa Zakładów Drzewnych
Autor Wiadomość
śFiatowiec 
znawca

Wysłany: Nie Mar 18, 2007 22:58   

Do Górala: Nie ma sprawy z tą pomocą! Po to jesteśmy żeby sobie pomagać, bo inaczej nie ma dobrej zabawy! Jakbyście coś kiedyś potrzebowali to walcie jak w dym! :) Pilot z Corsy GSI

Grzesio6 
Widać, że się stara
malygo

Wysłany: Nie Mar 18, 2007 23:05   

zdjecia mojej roboty ,pierwszy raz jako debiutant, kjs-iarz na zwolonieniu,moze jeszcze powroce:) dla scislosci bylo nas tam emerytow wiecej chyba 5 bylych kjs-arzy

http://rajdowiec.pl/niedz...llyniedzwiadek/

"(...) Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae (...)"

Jesli Ci pomoglem odwdziecz sie!!
Ostatnio zmieniony przez Grzesio6 Nie Mar 18, 2007 23:07, w całości zmieniany 2 razy  

prezes 
drifter

Wysłany: Nie Mar 18, 2007 23:06   

śFiatowiec: nic dodać, nic ująć - BRAWO, BRAWO!!!

polll6 
drag czempion

Wysłany: Nie Mar 18, 2007 23:14   

http://rajdowiec.pl/niedzwiadek/asianiedzwiadek/

kolejne fotki : D

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

śFiatowiec 
znawca

Wysłany: Nie Mar 18, 2007 23:29   

Dzięki Prezesie! I gratuluje super imprezy! Trasy naprawdę bardzo ciekawe! Szkoda tylko, że nie mieliśmy opon z jakimkolwiek bieżnikiem... Ale zabawa bardzo fajna! Jeszcze raz gratuluje organizatorom!

DeeS6 
technical monster
VTS powaa forever !

Wysłany: Nie Mar 18, 2007 23:44   

Ja gratuluje wszystkim ! :) Gratki dla Wojtka :)

Mam nadzieje ze Spawos i inni opisza co nieco. Jakie warunki generalnie bo po zdjeciach widac ze mokro bylo.
Pozdrawiam :)

polll6 
drag czempion

Wysłany: Pon Mar 19, 2007 00:04   

http://rajdowiec.pl/niedzwiadek/bolginiedzwiadek/

i jeszcze nowe fotki :)

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

Góral 
drifter

Wysłany: Pon Mar 19, 2007 00:23   

Prawie 300 fotek na www.automobilklub.chelm.pl/galeria/

pugi 
Specjalista

Wysłany: Pon Mar 19, 2007 00:29   

Gratki Wojtek :!: :!: :)
a takze dla wszystkich startujacych :)

DeeS6 
technical monster
VTS powaa forever !

Wysłany: Pon Mar 19, 2007 00:30   

Zebralem wszystkie galerie i zalozylem nowy temat.

Galeria Niedzwiadek 2007

polll6 
drag czempion

Wysłany: Pon Mar 19, 2007 07:26   

W niedzielę 18 marca Automobilklub Chełmski zorganizował 8. KJS TEDEX Niedzwiadek o Puchar Prezesa Zakładów Drzewnych HSM Zawadówka. Impreza była 2. runda Pucharu Zarzadu Okręgowego PZM w Konkursowych Jazdach Samochodowych.
Wyjatkowo ciepła zima spowodowała, że po raz pierwszy od kilku lat
impreza odbyła się bez sniegu. Na szczęscie dla zawodników (sędziowie i porzadkowi nie byli zachwyceni :) opady deszczu podczas imprezy sprawiły, że nawierzchnia na próbach była bardzo sliska i wymagajaca. Przekonało się o tym dwóch kierowców, którzy leciutko naruszyli nadwozia swoich samochodów. Uczestnicy mieli do pokonania siedem prób, z czego pięć miało prawie dwa kilometry, czyli maksymalna dozwolona długosć. Próby były zbliżone do odcinków specjalnych, tzw. pachołki wyznaczały tylko miejsce startu i mety.
W imprezie wystartowało dwadziescia pięć załóg. Zwycięzcami okazali się Wojtek Gieral i Tomasz Zbiciak (peugeot 106, 760,70 okt.). Kolejne miejsca zajęli Mariusz Margol i Wojciech Lipa (vw polo, 766,83), Paweł Borzęcki i Joanna Drabinska (daewoo lanos, 776,06) oraz Krzysztof Sadowski i Mateusz Sadowski (vw golf, 778,36) - wszyscy Automobilklub Chełmski. Zwycięzcy pierwszej rundy pucharu Marek Zawadzki i Marta Stanczyk (AK Tomaszowski, fiat cc, 788,60) tym razem zajęli miejsce szóste. W poszczególnych klasach najszybsi okazali się Zawadzki-Stanczyk, Gieral-Zbiciak, Borzęcki-Drabinska oraz Margol-Lipa. W klasyfikacji debiutantów zwyciężyli Michał Stylinski i Sławomir Wilczopolski (vw golf, 898,80) zajmujac osiemnaste miejsce w generalce. W klasyfikacji klubowej Automobilklub Chełmski pokonał Lubelski i Tomaszowski. Najlepsi tradycyjnie otrzymali bardzo oryginalne puchary wykonane z... drewna. Nagrody rzeczowe zapewnił Tedex.
Najbardziej "kjsowa" rodzina w okręgu lubelskim wystawiła tym razem dwie załogi: ojciec Jerzy jechał z córka Karolina vw golfem, a bracia Patryk i Łukasz maluchem. Dojechali na metę w komplecie, zgodnie zajmujac miejsca trzynaste i czternaste, a dzieliło ich ... 0,09 sekundy na korzysć tej pierwszej załogi. Czy był stosowany "team order" nie udało nam się ustalić.

abarthi 
drifter

Wysłany: Pon Mar 19, 2007 07:51   

Tak, to napewno był "team order" - w końcu rodzina musi wiedzieć, kto tu jest szefem - gratulacje Panie Jurku!

patrynioo 
Specjalista

Auto: Civic 2x
Wysłany: Pon Mar 19, 2007 19:03   

abarthi napisał/a:
Tak, to napewno był "team order" - w końcu rodzina musi wiedzieć, kto tu jest szefem - gratulacje Panie Jurku!

He He walka byla do ostatniego odcinka ale nie sadzilem ze tylko tyle zabraknie.
Fajne próby i fajnie ze padało mozna bylo sie bawic tylnym napedem. : D
Gratulacje dla wygranych.

Jusiak Rally team

alesi 
znawca

Wysłany: Pon Mar 19, 2007 20:57   

DeeS napisał/a:
Mam nadzieje ze Spawos i inni opisza co nieco

Oj trasy były wymagające - najtrudniesza oczywiście zawadówka. Próby marzenie jeśli chodzi o kjs - były tylko pachołki na starcie i mecie - nigdzie tak nie wydziałem ułożonych prób...tylko u nas : D Było szybko ślisko i sporo syfu czyli moje ulubione warunki : D Łatwo było o błąd i z tego co pytałem to wszyscy mieli jakieś przygody.
Ps. Chciałem podziekować wszyskim za rywalizacje! W sumie cieliśmy się o setne i ciśnienie trzeba było trzymać do ostatniej próby - oby więcej takich rajdów!
Ps2.Podziękowania dla mojego pilota Tomka Zbiciaka za atmosfere w aucie, profesjonalny pilotarz i ...sponsoring : D

Asia 
Uczy sie pisac

Wysłany: Wto Mar 20, 2007 20:49   

Imprezka super, bardzo mi się podobało :) mimo , że padał deszczyk :) hehehe i w szczególności chciałam podziękować Klockowi i Czarkowi za ciepło i opiekuńczość jakimi obdarzyli mnie na tym rajdzie :) :P ;-) dzieki chłopaki :)

Odpowiedz do tematu