Ja rowniez gratuluje dla Spawosa jazda ze zderzakiem w kolach i po nimi Bomba!;]
Impreza profi, bardzo mi sie podobalo, jeszcze lepiej jezdzilo. Tak szczerze to byl to pierwszy mini max na suchym nowym autem Co do prob mniej takich z dolami bo jak widzielismy klocek ucierpial na tym..:( Ale ogolnie wszystko na PLUS !
Gratki dla wszystkich i dzieki Wojtek za przejazdzke. ;]
Dzieki !
Gratulacje dla Adriana!!
Chłopie masz zajebiste wyczucie auta :->
Ps. Pochwała się należy dla Tomka Zbiciaka że nie zapomniał jak się szybko autem jeździ
Oj bedzie się działo
Ps2 Mi też szkoda wykręconego bączka bo duuużo sekund uciekło :-/ (Ja jechałem na kacu gigancie jeszcze mnie teraz głowa boli )
Ostatnio zmieniony przez alesi Nie Kwi 01, 2007 19:25, w całości zmieniany 1 raz
Mam pytanie i nie wiedziałem gdzie je zadać... Czy ktoś ma może do sprzedania kask z czerwoną homologacją w cenie ok. 400 zł? Albo gdzie można szukać takich rzeczy?
[ Dodano: 2007-04-01, 20:29 ]
I gratulacje dla zwycięzców dzisiejszego Mini Maxa!
Mam pytanie i nie wiedziałem gdzie je zadać... Czy ktoś ma może do sprzedania kask z czerwoną homologacją w cenie ok. 400 zł? Albo gdzie można szukać takich rzeczy?
Kuba ja miałem ostatnio taki, ale sprzedałem. Ja sprzedałem za 700 zł, a kupiłem w pieniądzach podobnych do tych za jakie Ty chcesz kupić. Obserwuj na allegro co się dzieje bądź na hodze w dziale giełda
P.S.
Zamierzasz iść wyżej :?: 8-)
Ostatnio zmieniony przez Tommy6 Nie Kwi 01, 2007 19:51, w całości zmieniany 1 raz
Auto: Civic 2x
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2007 Posty: 138
Wysłany: Nie Kwi 01, 2007 20:27
Imprezka udana, mimo ze jechalem najwolniejszym autem.
Gratulacje dla DeeSa za równa i szybka jazde,
brawa dla Spawosa za widowiskowe zniszczenie zderzaka.
Dzieki dla Radka za rywalizacje do ostatniego przejazdu.
Pozdro
_________________ Nie ważne jaki masz samochód, ważne jak nim jeździsz.
Patryk, zszokowałeś mnie - ty mnie tym najwolniejszym autem objechales!!! Mnie i Radka zresztą - jestes niesamowity. Jak ty to zrobiles? Jakos uszło to mojej uwadze wczesniej...!
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu
Auto: Civic 2x
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2007 Posty: 138
Wysłany: Nie Kwi 01, 2007 21:36
Bartek nie wiem jak to sie stało, nie sadzilem ze powalcze z Radkiem a Twój Punciak bedzie wogóle nie do dogonienia. Mocnym moim atutem dzisiaj były opony, a nie motor który aktualnie nie wiele róznie sie od serii.
_________________ Nie ważne jaki masz samochód, ważne jak nim jeździsz.