jak 2 pomiary i gdzies pod koniec maja hamowanie to jestem chetny
Planujemy to zrobic w ciagu 2-3tyg max.
70zł to zadne pieniądze, normalna cena u nich to 150zł
to ja sie narazie wstrzymam (bo chcialem zhamowac po przegladzie a jeszcze 10 tys brakuje ) jak juz mniej wiecej bedzie wiadomo kiedy co i jak to moze sie dopisze
Ostatnio zmieniony przez HaGie6 Pon Kwi 02, 2007 15:46, w całości zmieniany 1 raz
jak 2 pomiary i gdzies pod koniec maja hamowanie to jestem chetny
Planujemy to zrobic w ciagu 2-3tyg max.
70zł to zadne pieniądze, normalna cena u nich to 150zł
to ja sie narazie wstrzymam (bo chcialem shamowac po przegladzie a jeszcze 10 tys brakuje ) jak juz mniej wiecej bedzie wiadomo kiedy co i jak to moze sie dopisze
wiesz moze gdzie ta firma sie miesci? I czu oni maja cos wspolnego z Techmax Tuning, albo ich sprzetem?
Ale zasadniczo byłbym raczej chętny. dogadamy po świętach?
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu
Ostatnio zmieniony przez abarthi Pon Kwi 02, 2007 16:51, w całości zmieniany 1 raz
Jak mówię, ze jade to jade - podaj jakiś numer konta, zeby mozna bylo pieniadze wplacic. A moze wolałbym ci je dac osobiscie? Zapodaj jakis watek tej opowiesci
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu
chcialem sie dowiedziec jak jest z 4wd ??
chyba u nich nie da rady?
bo mam staly naped na 4 ,chyba zeby tyl podniesc,ale to bedzie wynik niedokladny tak mysle
_________________ Fuji Heavy Industries inc.co
"(...) Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety sa dla szybkich kierowcow" C. McRae (...)"