i druga fotka tego autora, i pomyslec ze to auto jedzie w rajdzie
padłem...
Wygląda jakby sobie grzecznie stało z boku
Ktoś robiący to zdjęcie nie ma zielonego pojęcia o tego typu fotkach.
A dziennikarze to niech zajmą się czymś innym.
Ostatnio zmieniony przez Marek Wto Kwi 17, 2007 10:33, w całości zmieniany 1 raz
to zróbcie konkurs dla fachowców i wystartujcie sobie w trzy osoby hehehh
przecież to tylko zabawa i dla amatorów-od jakiś konkursów trzeba zacząć, a wy się plujecie
hg dzięki za uznanie hihiihi joł!!
moje zdanie takie same jak bienia to nie jest jakis konkurs o zlote kalesony i oceniaja go normalni ludie co widza to co im sie podoba , a nie czy jakies tam naswietlanie do pupy czy za duzo z prawej miejsca zostawil..itp. Ludzie to tylko konkurs i gdacie o poziomie... wystawecie fotki na SR tam ocenia wam jest tam troche wiecej obeznanych osob , ja moge nawet jaks gowniana fotke zrobic,dla was do pupy ale dla innych ona bedzie fajna moje zdanie takie nic nie zmieniac
i nie stoje po niczyjej stronie ale panowie nie spinac sie tak : to tylko zabawa ..
Ostatnio zmieniony przez Spawos6 Sro Kwi 18, 2007 11:03, w całości zmieniany 1 raz
moje zdanie takie same jak bienia to nie jest jakis konkurs o zlote kalesony i oceniaja go normalni ludie co widza to co im sie podoba , a nie czy jakies tam naswietlanie do pupy czy za duzo z prawej miejsca zostawil..itp. Ludzie to tylko konkurs i gdacie o poziomie... wystawecie fotki na SR tam ocenia wam jest tam troche wiecej obeznanych osob , ja moge nawet jaks gowniana fotke zrobic,dla was do pupy ale dla innych ona bedzie fajna moje zdanie takie nic nie zmieniac
i nie stoje po niczyjej stronie ale panowie nie spinac sie tak : to tylko zabawa ..
tu się troszkę nie zgodzę , bo to właśnie ludzie najmniej obeznani w fachu oceniali zdjęcia i wybrali naprawdę fajne fotki
a tu się okazuje że główne zdanie ma pan olewajko z kolegami którzy to pewnie nawet nie oglądali zdjęć tylko wklepali numerki na chybił trafił i cały konkurs się skończył :]
Prezes dał błogosławieństwo żebym zrobił system taki jaki chce więc niedługo coś wykminie . Jeśli macie pomysły na jakiś system głosowania to piszcie.
[ Dodano: 2007-05-07, 00:28 ]
Ruszył kolejny etap fotokonkursu. Nowe zasady dostępne na stronie automobilklubu i forum. Mam nadzieje że się Wam spodobają