FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Konkurs AK Chełm
Autor Wiadomość
polll6 
drag czempion

Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 06:08   

zrobmy swoj konkurs ;) przynajmniej bedzie jakis poziom :D

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

Marek 
znawca

Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 10:29   

Michał napisał/a:
Obrazek

i druga fotka tego autora, i pomyslec ze to auto jedzie w rajdzie :lol: :lol:
padłem...

Wygląda jakby sobie grzecznie stało z boku :lol: :lol: :lol:
Ktoś robiący to zdjęcie nie ma zielonego pojęcia o tego typu fotkach.
A dziennikarze to niech zajmą się czymś innym. :spoko:
Ostatnio zmieniony przez Marek Wto Kwi 17, 2007 10:33, w całości zmieniany 1 raz  

Kamil6 
Specjalista

Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 17:24   

może nie każdy ma drogi aparat , a ze zwykłej cyfrówki takie zdjęcia czasem wychodzą :D
Nie ma co bić piany :P

Kaczyński też wszystkich zdziwił jak wygrał wybory chociaż "podobno" wszyscy głosowali na Donalda :[

bienio6 
znawca

Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 22:56   

to zróbcie konkurs dla fachowców i wystartujcie sobie w trzy osoby hehehh
przecież to tylko zabawa i dla amatorów-od jakiś konkursów trzeba zacząć, a wy się plujecie
:lol: hg dzięki za uznanie hihiihi joł!!

Spawos6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 11:02   

moje zdanie takie same jak bienia to nie jest jakis konkurs o zlote kalesony i oceniaja go normalni ludie co widza to co im sie podoba , a nie czy jakies tam naswietlanie do pupy czy za duzo z prawej miejsca zostawil..itp. Ludzie to tylko konkurs i gdacie o poziomie... wystawecie fotki na SR tam ocenia wam jest tam troche wiecej obeznanych osob , ja moge nawet jaks gowniana fotke zrobic,dla was do pupy ale dla innych ona bedzie fajna :) moje zdanie takie nic nie zmieniac :)
i nie stoje po niczyjej stronie ale panowie nie spinac sie tak : to tylko zabawa ..
Ostatnio zmieniony przez Spawos6 Sro Kwi 18, 2007 11:03, w całości zmieniany 1 raz  

KLOCEK6 
drifter
KlocekMonsterGaraż

Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 17:36   

Spawos napisał/a:
moje zdanie takie same jak bienia to nie jest jakis konkurs o zlote kalesony i oceniaja go normalni ludie co widza to co im sie podoba , a nie czy jakies tam naswietlanie do pupy czy za duzo z prawej miejsca zostawil..itp. Ludzie to tylko konkurs i gdacie o poziomie... wystawecie fotki na SR tam ocenia wam jest tam troche wiecej obeznanych osob , ja moge nawet jaks gowniana fotke zrobic,dla was do pupy ale dla innych ona bedzie fajna :) moje zdanie takie nic nie zmieniac :)
i nie stoje po niczyjej stronie ale panowie nie spinac sie tak : to tylko zabawa ..

tu się troszkę nie zgodzę , bo to właśnie ludzie najmniej obeznani w fachu oceniali zdjęcia i wybrali naprawdę fajne fotki
a tu się okazuje że główne zdanie ma pan olewajko z kolegami którzy to pewnie nawet nie oglądali zdjęć tylko wklepali numerki na chybił trafił i cały konkurs się skończył :]

ewelos 
Specjalista
ewelka

Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 23:02   

To chyba ja mam szansę wygrać konkurs fotograficzny!!! A myślałam, że nie umiem robić zdjęć... :rotfl:

(cieszę się z tego powodu!!)

HaGie6 
prawdziwy tuner
Pomylone Gary

Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 23:10   

ewelka napisał/a:
To chyba ja mam szansę wygrać konkurs fotograficzny!!! A myślałam, że nie umiem robić zdjęć... :rotfl:

(cieszę się z tego powodu!!)

trzymam kciuki :rotfl: :]

ewelos 
Specjalista
ewelka

Wysłany: Sro Kwi 18, 2007 23:14   

Tenkju :P

Góral 
drifter

Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 21:18   

Prezes dał błogosławieństwo żebym zrobił system taki jaki chce więc niedługo coś wykminie :) . Jeśli macie pomysły na jakiś system głosowania to piszcie.

[ Dodano: 2007-05-07, 00:28 ]
Ruszył kolejny etap fotokonkursu. Nowe zasady dostępne na stronie automobilklubu i forum. Mam nadzieje że się Wam spodobają

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu