w sumie to nie akch więc wszystko może być zgodnie z czasem ale żarty żartami ile jest do białej no i ile się jedzie? bo lepiej być wcześniej i sobie pogadać niż jechać na złamanie karku i się spóźnić.
lotoos1, to jak - ok 7.30 na Elizówce? Wiem, ze jeszcze Tommy sie wybiera, Wojtek i chyba Spawos. Wstępnie tak się może umówmy [nie stać mnie na kolejne mandaty i punkty karne ]
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu
dla mnie ok. może jeszcze pojedzie marek żóltym golfem. ale może nie umawiajmy się na elizówce bo tam giełda będzie i duży tłok umówmy się albo na parkingu pod olimpem albo za elizówką gdzieś
a nasza kolumienka będzie większa
[ Dodano: 2007-04-19, 09:37 ]
A jeszcze jedno wskoczcie na strone ak biała podlaska bo są świerze informacje na temat kjs i ZDJĘCIA jeżeli tak będzie no to REWELACJA a i dokładnie przeczytajcie pliki tam znajdujące się : np cytat:
3 Procedura zgłoszeń
3.3.1 Zgłoszenia będą przyjmowane wyłącznie pocztą elektroniczną (akbiala@o2.pl)i faksem (83) 3444249 do dnia 21 kwietnia do godz. 16:00.
ok, moze pod olimpem to jest dobry pomysl. jest jeszcze pytanie: czy ktos m oze jedzie jakims dodatkowym wozem? moze bysmy pomysleli nad wspolna serwisowka, gdzie monaby wrzucic wszystkie opony i graty. widze, ze jest roche szutru na zdjciach, wiec sie zastanawiam sie nad zabranem drugiego kompletu opon. co wy na to?
[ Dodano: 2007-04-19, 13:21 ]
tak na szybko, wzór karty identyfikacyjnej, do pobrania w formacie .pdf. pozdrawiam
ups, chyba sie nie udalo
Ostatnio zmieniony przez abarthi Czw Kwi 19, 2007 12:23, w całości zmieniany 1 raz
Biała zebrała swoje żniwo :pupcia: nie ukończyłem pierwszego rajdu w życiu Gratulacje dla konkurecji, Tommy`ego i Grześka Górala [dzięki za pomoc przy zmianie opon ]
Ostatnio zmieniony przez abarthi Nie Kwi 22, 2007 17:56, w całości zmieniany 1 raz
bartek witaj w klubie hehe daj koma do siebie bo ci podnoscin kusze oddac ja tez miske zostawlem 2 odcinki przed koncem ale rajd fajne ) mino malych niedoscigniec
Dzięki bartek, ja bardzo żałuje że ci nie wyszło - dwa punciaki powinny być zawsze na mecie .
Co do samej imprezy to hym... nie mam porównania z poprzednimi latami ale było na prawde fajnie. Oes na ul. Brzóski był rewelacyjny - w niektórych fragmentach miałem ponad 100km/h na liczniku . Podobnie było na Euro-Service. Można się jedynie czepić zbyt którtkich dojazdów na PKC (nie było czasu odetchnąc przez cały dzień ) i troche nierównych tras.
Ostatnio zmieniony przez Góral Nie Kwi 22, 2007 19:44, w całości zmieniany 1 raz