Dzieki chłopaki na wsparcie - Brzóski mi sie podobały, bo wreszcie było szybko i oesowo - to co lubimy najbardziej. Niemniej dziury niewybaczały niedoborów sprzetowych i brak płyty zrobił swoje - rozbita miska na pierwszej próbie i koniec zabawy [raby] Nic, musze to jakos poskładac i zobaczyc co dalej. Ile załóg? Pełna frekwencja - 9 sztuk w gen. - bez zmian. Organizacyjnie tez nie podobalo mi sie kilka rzeczy, no ale dobra...
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu
Bardzo fajnie było w Białej. Wyniki mnie troszeczkę zaskoczyły. Końcowy wynik kompletne zaskoczenie - no cóż, awarie są w tym sporcie nieodzowne. Z drugiej strony jak to się mówi szczęście sprzyja lepszym :cfaniak: Po Kuligu długa przerwa, wczoraj troszeczkę w Kielcach poupalałem i dzisiaj całkiem całkiem. Bajzel był z karami, wyniki chyba zostały nieco wypaczone - trudno. Mnie to nie interesuje i nie dotyczy wprost, bo nie planuję pełnego cyklu, więc mi to rybka. Ogólnie FUN był, auto całe także jest OK. Teraz trzeba troszeczkę pomodzić
Wyniki:
1) Marek Rodak / Mariusz Pokrywka
2) Tomek Zawada / Daniel Mikulski
3) Marcin Łysakowski / Marcin Stefaniuk
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego Wojtek Gieral ma taki kosmiczny wynik na trzeciej próbie??? Chyba wkradł się błąd - maksymalny wynik na próbie to przecież 150% najlepszego czasu w klasie!!! Po korekcie Wojtek chyba zajmie miejsce piąte, co w końcowym rozrachunku może mieć duże znaczenie.
Nie mam pojęcia czemu sędziowie wpisali taki czas na trzeciej próbie chociaż była przejechana czysto. Fakt jest że po 1 odcinku brzóski (przejechanym zresztą na 3 biegu i po wycieczką w plener) musieliśmy naprawiać auto - a to dało 13min spóźnienia