FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:51
1-2 maja - KJS Maraton - propozycje
Autor Wiadomość
pawel 
Specjalista
Pawel

Wysłany: Sro Maj 02, 2007 09:22   

impreza była naprawde fajna..szcegulnie ostatno odcinek..a kiedy beda jakies foty z kjs??

Góral 
drifter

Wysłany: Sro Maj 02, 2007 11:45   

Impreza na prawde super.. niestety tylko ta "część KJSowa". Próby dostarczały niesamowitej frajdy, zwłaszcza ta na PRD - czy coś takiego - w Krasnymstawie :P . Dziękuję wszystkim uczestnikom za rywalizację i na parwdę super atmosferę :) . Szkoda tylko że nie wysztkim załogom udało się dojechać do mety :(

Tor - ehh pozostawił pewien niesmak :/ . Przejechaliśmy na nim 4 czy 5 prób (przy czym w każdym innym miejscu jeżdziliśmy po 2 próby) które nap w moim przypadku (gdzie auto mam wybitnie nie torowe - co było widać jak na zakrętach zamiatałem lusterkami po asfalcie :P ) wypaczyły wynik końcowy. 5 miejsce o które walczyłem w pocie czoła, uszkadzając auto przez całą "część KJSową" poszło w zapomnienie. Żałuje tylko że byłem zbyt zmęczony i nie pomyślałem żeby przejść sie po załogach i spróbować przeprowadzić oficjalny protest :(
Ostatnio zmieniony przez Góral Sro Maj 02, 2007 15:53, w całości zmieniany 4 razy  

koval 
drifter

Wysłany: Sro Maj 02, 2007 12:21   

jak ma ktoś jakieś fotki to wysyłać do Górala ;)

arii 
Specjalista
ladomaniak

Wysłany: Sro Maj 02, 2007 21:48   

Również chciałem podziękować za świetną imprezę..
Góral napisał/a:
5 miejsce o które walczyłem w pocie czoła, uszkadzając auto przez całą "część KJSową" poszło w zapomnienie.

no cóż.. miałem więcej szczęścia na torze... może było to wynikiem moich wcześniejszych startów w minimaxach i troszeczkę ten tor już poznałem... bo auto także mam nie torowe :]

DACAR - Auto Części
Chełm, al. Armii Krajowej 9 lok. 5

Rysiek6 
znawca

Wysłany: Sro Maj 02, 2007 22:32   

Super Impreza, bardzo mi sie podobalo....kiedy mastepna? :mrgreen:

polll6 
drag czempion

Wysłany: Sro Maj 02, 2007 23:25   

teraz tylko kjsik 20 maja :)

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

pawel 
Specjalista
Pawel

Wysłany: Czw Maj 03, 2007 09:13   

kiedy jakas galerja z maratonu? moze jakis film widzialem jednego kolege z kamera

Helmut 
znawca

Wysłany: Czw Maj 03, 2007 10:35   

kolega z kamerą był tylko na torze, jeśli to o mnie chodzi, a filmik niestety trzeba sie uzbroic w cierpliwosc bo komp niedomaga i nie ma jak sie za to wziąść. Ostatnio skonstruowałem dwa fajne filmiki z naszych Lubelskich zmagań i wszystko szlak trafil po awarii kompa :/

koval 
drifter

Wysłany: Czw Maj 03, 2007 21:50   

fotki powinny być w piątek na stronie AKCh co do filmików trzeba rozmawiać z kolegą Arii (czerwona Łada) :] Helmut weź kolegę nakręć niech jakiegoś fanego klipa z samego toru zrobi ;)

DeeS6 
technical monster
VTS powaa forever !

Wysłany: Czw Maj 03, 2007 21:50   

Niech mini max tez uwzgledni na filmie ! :)

[ Dodano: 2007-05-05, 11:46 ]
Podczas długiego weekendu Automobilklub Chełmski zorganizował dwie imprezy dla zmotoryzowanych.

Pierwsza był 4. KJS TEDEX MARATON o Puchar Dyrektora Wojewódzkiego
Osrodka Ruchu Drogowego w Lublinie. Ta "impreza dla twardzieli" ma już swoja tradycję (w 2004 roku była pierwsza impreza samochodowa w rozszerzonej Unii Europejskiej) i charakter nieco odmienny od pozostałych - charakteryzuje się duża iloscia prób sprawnosciowych, długa trasa dojazdowa i
długim czasem rozgrywania...

... Zbiórka uczestników Maratonu miała miejsce o godz. 5tej w Krasnymstawie.
Pierwsze próby miały miejsce w bardzo atrakcyjnym wawozie w Niemienicach,
były bardzo zbliżone do prawdziwych oesów. Niestety już po pierwszej próbie z impreza musiał się pożegnać Krzysiek Seń, którego golf odmówił dalszej współpracy i nie było możliwosci naprawy w warunkach polowych
Następnie uczestnicy odbywali wymagajace próby sprawnosciowe zlokalizowane w Krasnymstawie (RDP szuterek z zasyfionym betonem), Zawadówce (to już klasyka, w tym przejazd przez halę) i Chełmie (CH Wschód po asfalcie z ciekawym szutrowym nawrotem), po czym dojechali do Toru Lublin, gdzie po kilku ostatnich przejazdach nastapiło zakończenie kilkunastogodzinnej rywalizacji. W czwartej edycji Maratonu bezkonkurencyjni okazali się Wojtek Gieral i Grzegorz Gustaw (peugeot 106, 1284,05 pkt.). Drugie miejsce zajęli Tomasz Krynica i Wojciech Lipa (mitsubishi colt, 1316,50), a trzecie Krzysztof Sadowski i Mateusz Sadowski (vw golf, 1343,71). Wsród debiutantów najlepiej poradzili sobie Arkadiusz Gogułka i Michał Lipczak (łada 2110, 1539,86). Wszyscy reprezentuja Automobilklub Chełmski. Najlepsze załogi otrzymały efektowne puchary i nagrody rzeczowe z rak dyrektorów WORDu Ryszarda Pasikowskiego i Artura Banaszkiewicza. Ten drugi to zawodnik z licencja sportu samochodowego, który kilka lat temu z powodzeniem scigał się w podobnych imprezach (Artur wielkie dzięki za pomoc!!!).

Góral 
drifter

Wysłany: Nie Maj 06, 2007 21:40   

Fotki z KJS Maraton na www.automobilklub.chelm.pl/galeria

Tommy6 
Specjalista

Wysłany: Nie Maj 06, 2007 21:48   

:spoko: :mrgreen: :spoko:

koval 
drifter

Wysłany: Pon Maj 07, 2007 19:17   

:rotfl: o widze poznałeś Maluszka :spoko: hehehehe

odezwij sie do mnie na GG mam pytanie co do Kubełków :)
Ostatnio zmieniony przez koval Pon Maj 07, 2007 19:21, w całości zmieniany 1 raz  

DeeS6 
technical monster
VTS powaa forever !

Wysłany: Pon Maj 07, 2007 19:21   

Czy mi sie wydaje czy to jest stary maluch od Tommiego ? :cfaniak:

koval 
drifter

Wysłany: Pon Maj 07, 2007 19:29   

:tak: to jest ten słynny maluch :D
DeeS'ie on jest stary ale tylko w papierach :P utrzymany jest :spoko:
Ostatnio zmieniony przez koval Wto Maj 08, 2007 15:15, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu