u mnie jeżeli chodzi o muzykę w samochodzie to dużo zależy od tego jak jadę ,gdzie i czy bardzo mi się spieszy , jeżeli jadę sobie spokojnie na trasie to wtedy jakieś delikatne polskie kawałki typu varius manx a ostatnio często muzyka z serialu magdam, natomiast kiedy chcę sobie przycisnąć to wtedy w ruch idzie the offspring, przyznam się też że zawsze mam w samochodzie jakiś taki swój mix z klasykami muzyki dance z disco polo włącznie który to idzie w momentach kiedy mam wyjątkowo dobry humor
Linkin Park, P.O.D., Indios Bravos, Składanka Bravo, różne i różniste, nawet radio Puls
zależy jaki mam nastrój, i jak jadę... ale przy LP nie umiem powoli
to zapraszam na jazde testowa to sie przekonasz ze malo slychac czasem nawet radia nie biore bo nie ma po co ale wtedy wydewch fajnie gra ;D:D hehe to gdzie ty go widzials ze taki umeczony ?:P dbam o niego jak moge hehe
bardzo ciekawa składanka a jak sie musi wtedy jechac.......:) mmmmmmmm:d
rajd polski 2005 - czterech w samochodzie z czego kierowca oczywiście nie pije a w głośnikach cały czas biba ,sąsiadka itp hity ,wrażenia nie zapomniane i jak sobie przypomnę to znowy chcę tam być
zapomniałem dodać że w 2006 było podobnie tylko ogórki się nie rozlały
Ostatnio zmieniony przez KLOCEK6 Sob Maj 05, 2007 22:00, w całości zmieniany 1 raz
nie to nie jego, Spawos ma stan idealny, używany tylko na wyjazdy do kościoła i pod remizę, zawsze czysty i wywysowany... a tablica... olaboga !! na swoim miejscu tylko i wyłącznie, nie ryzykuje że panowie mijicjanty się przyczepią za coś niezgodne z prawem
chyba się OT zrobiło
Oj, ja tez chetnie chill`a slucham Radio mi sie wysypało, ale lubie posłuchac w aucie, zwlaszcza w trasie, muzyki filmowej, z przeróznych produkcji. Poza tym [wiem, ze to zupelnie nie trendy itd] baaardzo lubie sluchac klasyki, Bacha, Mozarta, lub "tuningowych" wersji, czyli takiej neoklasyki typu Jacques Loussier Trio, Leszka Możdzera [wariacje chopinowskie], Motion Trio, albo po prostu Franka Sinatry. Jesli radio, to BIS lub Trójka. Ostatnio jednak zauwazylem, ze nawet w dlugich trasach nie właczam nic. Rownomierny tembr motoru i cisza. Bardzo pouczające doświadczenie.
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu
Ostatnio zmieniony przez abarthi Nie Maj 06, 2007 09:05, w całości zmieniany 3 razy