taa pomogly by ? ? Mnie czeka wymiana opon ...... prawe przednia juz jest bardzo mocno zjechana.
[ Dodano: 2007-05-05, 11:47 ]
Druga impreza był Mini Sprint o Puchar Prezesa Lubelskich Zakładów Energetycznych LUBZEL S.A. Była to piata runda Pucharu Zarzadu Okręgowego PZM w Mini Maxach. W programie imprezy znalazły się przejazdy pięciu szybkich prób sprawnosciowych na asfaltowej nawierzchni Toru Lublin. Sucha i przyczepna nawierzchnia toru nie przeszkodziła kilku kierowcom w wykręceniu efektownych "baczków".
W imprezie wystartowało trzydziestu dwóch kierowców i wszyscy stawili się na mecie. Jak zwykle zmagania kierowców obserwowało liczne grono kibiców. Najszybszym w klasyfikacji generalnej okazał się Adrian Czuchaj (AK Wschodni, citroen saxo VTS, 304,72 pkt.), który o 15 setnych sekundy wyprzedził Piotra Mizaka (AK Chełmski, honda civic, 304,87). Kolejne miejsca zajęli Łukasz Tomaszewski (AK Chełmski, peugeot 106), Marek Rodak (AK Lubelski, vw golf), Grzegorz Pradiuch (AK Chełmski, daewoo nexia) oraz Daniel Pilichowski (AK Chełmski, fiat punto). W poszczególnych klasach triumfowali Radosław Paluch (AK Chełmski, fiat 126p), Adrian Czuchaj, Daniel Pilichowski i Paweł Rachoń (AK Chełmski, ford probe). W imieniu prezesa Lubzelu Mariusza Zawiszy nagrody honorowe i rzeczowe wręczał Jarosław Skorniewski, pracownik Lubzelu i stały uczestnik imprez samochodowych, którego tym razem z rywalizacji wyeliminowała awaria samochodu. Jarek wielkie dzięki i szybko wracaj na tor!!
heheheheh coś kminie hahaha dzieki chłopcy za pozdrowienia, ostatnio nie mam za dużo czasu by udzielać się na forum, a teraz będzie go jeszcze mniej , ale postaram sie robić nadal zdjęcia jak tylko będę mogła w końcu jestem w Foto Teamie ))) buziaki dla wszystkich )