Wypiłeś 420 ml czystego alkoholu!
Teoretycznie dawką śmiertelną dla Ciebie może być 400ml czystego alkoholu wypite na raz.
Dane z piątkowej imprezy w Białej, kfako ma mniej bo niezapijał wódy ginem z toniciem i ten alkomat jakiś spieprzony jest bo po 24h podobno miałem prawie 2 promile, jak o 14 czułem się jak młody bóg
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Nie Cze 12, 2005 22:11
Macior
ale ja Ty wypiles 2x 50 w pokoju a ja strzelilem szklanke + redbulle. po za tym na dole zapijalem pod drinka + redbulle
wiec nie sciemniaj mi tu.
zasnalem pod prysznicem
i ten alkomat jakiś spieprzony jest bo po 24h podobno miałem prawie 2 promile, jak o 14 czułem się jak młody bóg
'
heheh
troszke Cie zdoluje bo niestety to jest prawda... mozesz czuc sie jak mlody bog ale promilki masz... po dobrej imprezie to nie mozna za kolko siadac tak ze 48godzin... jak nie wierzysz to sobie kiedys dmuchnij....
Auto: Ford i rower
Wysłany: Pon Cze 13, 2005 14:05
ale wy nie czytacie
a to cos znaczy panowie "czystego alkoholu wypite na raz. "
na raz!! a nie w ciagu 5h heheheeheeh
dlaczego co niektorzy maja po 8 i wiecej promili ?
bo chlaja pare dni i stad to sie bierze ....
a tak w ogole to ...milego dnia
_________________ ford fiesta 1,3
yamaha fzx 750 fazer
Auto: japonskie
Wysłany: Pon Cze 13, 2005 21:28
to tak jak w jakims niemieckim podreczniku czy jakims artykule... ze taka dawka jest smiertelna dla czlowieka i zaznaczone gwiazdka* (niedotyczy polakow i rosjan)