z tego co czytalem i gadalem to wlasnie fish&chipsy za spaxem raczej nie przepadaja. Ostatnio podobno jakosc sie niby poprawila, ale do tej pory panowala opinia, ze spax jest niezbyt porzadnym sprzetem. Takie sa przynajmniej opinie uzytkownikow 205gti/mi w uk
A to dziwne poniewaz sporo osob na www.forum.205gtidrivers.com uzywa wlasnie SPAX'a (przynajmniej jesli chodzi o sprezyny). W ksiazce "Improve & Modify Peugeot 205" (Haynes) wlasnie przedstawiaja instalowanie kompletnego zawieszenie SPAX. Sam mam sprezyny tej firmy ale tutaj akurat nie moge sie wypowiedziec co do innych:)
no niby uzywaja, ale sporo postow nt spaxa na tym forum wyglada tak: "mam spaxa, a chce cos dobrego, co polecacie".
To jednak nie znaczy, ze w saxo sie nie sprawdza. 25tego wybieram sie na knockhill na trackdaya. Z reguly sporo saxofonow przyjezdza poszalec, wiec popytam.
no niby uzywaja, ale sporo postow nt spaxa na tym forum wyglada tak: "mam spaxa, a chce cos dobrego, co polecacie".
To jednak nie znaczy, ze w saxo sie nie sprawdza. 25tego wybieram sie na knockhill na trackdaya. Z reguly sporo saxofonow przyjezdza poszalec, wiec popytam.