Wysłany: Wto Maj 15, 2007 15:53 IV Runda WSMP i DSMP + KIA LOTOS CUP - 1-2 czerwca 2007 r.
Automobilklub Kielecki informuje, że w dniach 1 i 2 czerwca br. na torze "KIELCE" w Miedzianej Górze zostanie zorganizowana IV Runda Wyścigowych Samochodowych Mistrzostw Polski, IV Runda Długodystansowych Samochodowych Mistrzostw Polski i III Runda KIA LOTS CUP
czy ktoś się wybiera od nas z forum na tą imprezę ??
ja byłem z Tommym w 2006 roku i mi sie bardzo spodobała ta impreza więc ja się wybieram na 90% (w sumie dużo zależy od pogody) , z tego co wiem Spawos się ze mną wybiera
ja jadę swoim sc , ewentalnie jak by ktoś miał załatwić jakiegoś busa lub vana to można by zebrać większą ekipę i zrobić zrzutę na paliwo i wtedy by taniej wyszło
a dodam tyko że główne wyścigi są 2 czerwca w sobotę (w piątek treningi i eliminacje chyba )
pisze na off topicu gdyż nie ma u nas działu wyścigów ,który można by swoją drogą założyć