Chciałbym zaprosić Was na nowe lubelskie forum motoryzacyjne, które dopiero powstało i potrzebuje ludzi żeby je rozkręcić. Tematyka to szeroko pojęta motoryzacja, nie tylko rajdowa. Zapewniamy dobre towarzystwo , pomoc, rozrywke oraz organizacje spotów
Co tu dużo mówić, zapraszam do odwiedzin
www.motolublin.prv.pl ( chwilowo darmowy serwer )
ps. To nie jest spam, mam zgode Polla na zamieszczenie tego info tutaj (dzięki)
podziały, znajomości, kółka zainteresowań, itp.
i tak wychodzi, sto for z lubelszczyzny
Buahahahaha nie wierze że Ty to napisałeś : : nie moge XD (ciekawe dlaczego powstało LKT i powstaje teraz nasze forum )
HaGie napisał/a:
no i na bezczelnego reklamowac forum na innym
ja bym podziekowal temu panu
Nikt tu na bezczelnego nie reklamował bo wszystko było uzgodnione... Zresztą napisałem w 1wszym poscie o tym.
Myśle że uda nam sie zrobić forum , może nie wielkie ale jak najbardziej zgrane i z duża frekwencją na spotach i innych imprezach. Nie będzie tu żadnych dyktatorów, którzy będą coś narzucali na siłe. Demokracja pełną gębą XD
Ktoś próbuje leczyc swoje kompleksy majac admina , czując jakaś tam władze...
Nie mam żadnych kompleksów i to nie to było powodem stworzenia tego forum. "Władze" mam tylko dlatego że założyłem to forum, ale nie sprawia ona, że czuje sie lepszy jak to wszyscy odczuwają w Twoim przypadku.
Michał napisał/a:
jeśli chodzi o Twoje forum, to chyba nie musze mówić dlaczego załozyłeś nowe forum? to samo co w przypadku kfaka, nie mogłes moderowac na LFM, to załozyłeś własne forum, to proste.
Nie. Nie chce siedziec na forum z którym Ty masz cos wspólnego.
Michał napisał/a:
Ja juz nie mam nic wspólnego z LFM, wiec akurat argument ze ja tam źle administruje jest mało poważny, a wiem ze takiego argumentu bedziesz chciał użyć
Odkąd Ty wróciles na stanowisko Admina zaczęło sie sypać, tak wiem że wchodziles z konta innego admina zeby np dac mi bana ale mniejsza o to... I to nie tylko moje zdanie.
Michał napisał/a:
Zreszta, na to twoje forum przeszli sami najwiekszy krzykacze, Ty, Dejot, Dawidow, Misiek itp.
Czyli jedyne osoby które pisały, były na spotach i rozkręcały LFM
Michał napisał/a:
Czyli 99% spamu 1% o motoryzacji, a ten 1% to linki do aukcji na allegro...
Nasze forum ma charakter towarzysko -motoryzacyjny...
Michał napisał/a:
A czemu tak jest? Bo wasza wiedza na temat motoryzacji jest znikoma
Ty nią tez nigdy nie błyszczałeś...
Michał napisał/a:
Jeśli zechcesz kiedyś zebym Ci wytłumaczył dlaczego np. po forum na tuning.pl powstało lktforum.prv.pl i co to była EP, i itd to sie odezwij,
Hmmm zachowałes sie jak dziecko obrażając mnie a potem dając ignora na gg więc jak mam sie odezwać ?
Historia LKT mnie nie wiele obchodzi ale też troche czytalem te fora i wiem jaki stosunek mieli Ci ludzie do Ciebie jak odchodzili
Ale chyba ludzi z tego forum niewiele to interesuje.
Kto chce wejsc to wejdzie a kto nie to zostanie u Ciebie
kolejne posty idące w strone oobistych wywodów, zostaną nagrodznoe dodatkowymi punktami bonusowymi
za zgromadzenie 3 nagroda głowna, wycieczka z dala od tego forum