Auto: Malarz
Wysłany: Nie Cze 12, 2005 12:26
mówisz ze my jestesmy odwazni przez internet,to czemu sam nam tego nie powiesz osobiscie,wiesz gdzie nas znalezc,chętnie posłuchamy.Kazdy tylko wygadany jest przez neta
dziku , nie za bardzo rozumiem sens Twojej wypowiedzi, chyba tuning jest w wiekszej części zależny od tego co podoba sie włascicielowi auta a nie publice bądż pojedyńczym osobom , bo zawsze znajdzie się ktoś krytykujący...
Chyba nie ma nic złego w tym , że grupa osób spotyka się w jakimś miejscu i rozmawia , bądż chwali się "swoimi nowymi pokrowcami" ... jeżeli znajduje uwagę u innych chociażby z powodu tych nieszczesnych pokrowców to jakiś tam cel jest osiągnięty.
A chyba nie ma sensu zeby tworzyły się oddzielne grupy z innymi nazwami np: auta z NEW Pokrowcami , właściciele wydmuchanych nadwozi , czy "Grupa użytkowników Magnetyzerów" , i nie oznacza to również że nie ma tam wstępu osoba która kompletnie nic nie ma zmienionego w aucie i jeździ całkowitą seria...bo tak... bo jej się podoba takie auto...i co???.... jest w tym coś złego??? aby od razu wyzywać wszystkich innych od "buraków"????
Ktoś ma czas to stoi na kraku i pokazuje to co ma zrobione, ale samochdu "najlepsze" w Lublinie pokazują się tam sporadycznie, a jest takich kilka w Lublinie. Poprostu właściciele nie mają czasu na stanie na kraku.
Pozatym ten temat jest bez sensu. Nie ma moderatora, że by zamknąć ten temat i zając się tym dzikiem???
Auto: F7P
Wysłany: Nie Cze 12, 2005 15:35
dzikusie...
Powaliła mnie twoja wypowiedz na kolana..
Pokrowce? Jestes nie w temacie.. moda na nie mineła 3 lata temu..
Zle czytasz forum, albo archiwum..
Juz dostałes jedno zaproszenie.. chcesz się spotkac dawaj na PW z chęcią wytłumacze ci tajniki "tuningu"..
Czy przerdzewiały polonez czy buczący sej.. generalnie nie twoja sprawa.. ty na to Kasy nie dajesz..
Tym bardziej czerwona Cali.. ma zwracac uwagę.. i to robi.. Ładna czy nie to kwestia gustu ale nie twojego..
Cały Lublin się smieję? Bynajmniej NIe.. Wiesz co oznacza cały?
Zle zacząłeś rozmowe.. sam chciałeś sie polansować.. pościgac.. a teraz wszyscy Beee
Jakby to powiedzieć .. kolejny kierowca bombowca lubiący wrzuty..
Pewnie w dzieciństwie rodzice wieszali mu kotlety na szyi aby chociaż psy chciały się z nim Bawić..
ty dziku czy jak ci tam...jestes kozak taki, smijesz sie z ludzi tych....to przyjedz pogadamy zobaczymy twoje auto i zobaczymy jaki jestes kozak....ja wole stac na kraku( zadko bywam) niz siedziec w domu i sie nudzic....a ty widze ine masz innego zajecia niz brechtanie sie z innych...wiec zapraszamy cie na kraka i pogadamy sobie.....ja ine mam hajsu na tuning wiec nic nie robie a co do Cali czerwonej to ocene zachowaj dla siebie ok
a co do lanserow to juz ich spr prywatna kazdy robi to co lubi...ja np sie nie lansuje bo nie mam czym i mi wstyd sie pokazywac na kraku swoim duplotem wiec tez wyluzuj na ten temact
_________________ 1. Ford Fiesta XR2i
2. Ford Fiesta 1.8d
3. Rover 200 SDi
4. bedzie MG ZR 160
Z racji, że jestem buraczyną ze wsi i brak mi wychowania oraz opanowania to pozwole sobie naklepać pare linijek. Szanowy dziku piiiii to lasu gdzie twoje miejsce, a nie będziesz ludzi uczył jak wydawać cieżko zarobioną kasę. Jak coś Ci się nie podoba twoja sprawa, masz prawo, ale znając życie jesteś małym zakompleksionym smarkiem który ledwo uciułał na pierdolota potocznie zwanego sraczem i poprostu zazdrościsz ludziom samochodów które może nie są pierwszej młodości lecz łoją bezproblemowo swoje seryjne odpowiedniki. Chcesz się ścignąć, zobaczyć kto jest mocniejszy nie ma sprawy, chętnych napewno znajdziesz, na mnie nie licz, chyba że chcesz aby 1.2 stłukło Ci tyłek, bo V6 długo niewyjedzie. Tym miłym akcentem kończe i nie będę się więcej męczył z odpisywaniem na durne posty.
Powiem tak Dziku - narobiles halasu - tylko po co? Kazdy ma to na co go stac. A nawet w poldka ktos wlozyl multum serca, ale pomijamy tematy samochodow. Nie jestem internetowy cwaniak - umiem przyjebac, robisz halas mam nadzieje, ze tez umiesz, gg jest ponizej mojej wypowiedzi, pw powyzej. zapraszam do umowienia sie - bo wiesz narazie szczekasz jak pies... a im wiecej halasu tym piesek mniejszy. Udowodnij mi ze jest inaczej i sklep mi morde. I tym bym zamknal wypowiedz, bo raczej watpie zebys cokolwiek zrobiil w lublinie co podchodzi pod mobilne rozwiazania poza tankowaniem auta ( o ile posiadasz takowe).
Auto: .
Wysłany: Pon Cze 13, 2005 23:47
A mnie ta cała rozmowa śmieszy...nie zniżajmy się do jego poziomu...Proponuje zamknąć temat i do niego nie wracać...bo to bezsensu,
Ten człowiek i tak wie swoje-jest najlepszy i najszybszy...i ma najfajniejszy samochód w Polsce (oczywiście ten co mu się śni nocami )