To autko Stuxa.. kolegi z Chełma.. włożył w niego wiele pracy i zapału o finansach nie wspomnę... szkoda tylko że z rozmowy z nim wywnioskowałem, ze nie ma zamiaru jeździć w KJS a tylko po torze
_________________ ...laik rajdowy...
DACAR - Auto Części
Chełm, al. Armii Krajowej 9 lok. 5
Jak mówi Stux. Na torze najważniejsze są opony i znajomość zakrętów. Jak upalacie w każdej wolnej chwili to nie komentować To tak jakby wpadła czołówka RSMP i oceniała waszą jazdę.
Poza tym GTI nie są stworzone pod lubelski tor - 1.9 ma stanowczo za długą skrzynię, swapowane na Mi16 na dobrą sprawę zaczynają jechać dopiero grubo powyżej 5000 obr./min., a w T16 skończył się motor Nie widziałem jakie próby mieli, ale pazurki GTI mogą pokazać w zasadzie tylko przy próbach z wykorzystaniem długich łuków. Nie sądzę aby lubelski puścił amatorów na próby wzorowane na ostatnim KJS.
Zresztą impreza to była piknikowo-integracyjna, a próby only4fun :cfaniak: Ważne, że chcą jeździć i że im się podobało
corsa jedzie dopiero powyżej 4 400 i co z tego... takie sobie to tłumaczenie... niektórzy jeżdża dieslami i nie płaczą
i ja nie upalam w każdej wolnej chwili, i jestem tu jarząbek jeśli chodzi o tor, ale nie uważam żeby pokazali coś konkretnego
Arii na torze kilka łuków się znajdzie, zależy jak ułożysz trasę
Misiek nie widziałem Pugów w akcji więc nie oceniam. Natomiast po imprezie Twoje auto śmigało po torze co najmniej kilkanaście minut, dopóki Dees nie załatwił wodzików Sądzę, że zrobiło znacznie więcej niż te 6 kółek które ludzie z forum 205 mieli do przejechania. Zwracam tylko uwagę, że ludzie nie znali naszego toru i nie mają doświadczenia w sportowej jeździe (no może z wyjątkiem białego Rallye i kierowcy 405 T16, znany bardziej z czerwonego 205 CTI cabrio). Sam umiejętności mam mierne, choć wierzę, że w niedługim czasie z conajmniej z dwoma czarnymi 205 Mi16 przyjdzie mi powalczyć na jakimś minimaxie czy KJSie. Peace