czesc wszystkim, pierwszy post na tym forum i pierwszy start w kjs
musze przyznac ze zabawa byla niesamowicie ekscytujaca, odlewnia kosmos jak jechalem to czulem sie jak w need for speed .
felin tez fajniutki szczegolnie te dwie latarnie dawaly do myslenia
Kamilos, niestety REX nie wytrzymal industrialnego klimatu odlewni - stracilem calkowicie hamulce - poszla prawdopodobnie pompa hamulcowa oraz oba przeguby do wymiany. ale i tak uwazam ze bylo warto.oby wiecej takich zabaw .
chlopaki dzieki za pomoc w rozszyfrowywaniu regul kjs . pozdr
Gratulacje dla tych któży dojechali i staneli na pudle i wyrazy współczucia dla tych któży uszkodzili samochody i nie dojechali, a szczególene gratulacje dla Pana Borzęcika w srebrnym spawosie hehe :] Rajd był naprawde fajny, mam nadzieje ze w niedalekiej przyszłości pościgamy sie jeszcze na odlewni. Pozdrawiam
Toyota Carina nie była nawet ostatnia, więc myślę, że mógłbym coś zdziałać by nie być ostatnim, a przy okazji podszkolić swoje umiejętności, bo przecież o to chodzi
czesc wszystkim, pierwszy post na tym forum i pierwszy start w kjs
musze przyznac ze zabawa byla niesamowicie ekscytujaca, odlewnia kosmos jak jechalem to czulem sie jak w need for speed .
felin tez fajniutki szczegolnie te dwie latarnie dawaly do myslenia
Kamilos, niestety REX nie wytrzymal industrialnego klimatu odlewni - stracilem calkowicie hamulce - poszla prawdopodobnie pompa hamulcowa oraz oba przeguby do wymiany. ale i tak uwazam ze bylo warto.oby wiecej takich zabaw .
chlopaki dzieki za pomoc w rozszyfrowywaniu regul kjs . pozdr
Hej ! Musze przyznac ze zrobiliscie na mnie duze wrazenie w tym CRX'ie odwaznie bylo
Oby tak dalej .
Pozdrawiam
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 08:27 Re: KJS - 20 Maja - 4 Eliminacja Mistrzostw Okregu PZM oraz
Gratulacje dla Spawosa!!.
WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA PATRYKA JUSIAKA ZA POZYCZONE KOŁO, BEZ TEGO BY NIE BYŁO WYNIKU.
Złamany resor po odlewni,przejazd jednej pętli z ledwo skrecajacym autem, w konsekwencji kapeć i taryfia - tyle z przygód. Impreza miodzio. Trudna z punktu widzenia pilota, widać było ile taryf sie posypało.
Czekamy na następne tego typu.
Pozdrawiam